5-8-2020

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (μας) έλλειψε από το νέο «My Style Rocks» (και το ξέρει)!

Τη Δευτέρα έκανε πρεμιέρα η νέα σεζόν του «My Style Rocks», η οποία, όπως αναμενόταν, έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, ενώ έγινε και trend στο twitter, με περισσότερα από 7.000 tweets.

Παρ’ όλα αυτά, όσο κι αν ο Λάκης Γαβαλάς με την Έλενα Χριστοπούλου έδωσαν μια ευπρόσδεκτη νέα πνοή στο κομμάτι της κριτικής, με τον Κουδουνάρη να παραμένει ο γνωστός καλός εαυτός του και όσο κι αν η Κατερίνα Στικούδη, της οποίας δηλώνουμε fans, τα πήγε αρκετά καλά για πρώτη μέρα ως οικοδέσποινα, «κάτι» σαν να έλειπε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΧΕΣ MY STYLE ROCKS

Ναι, εννοούμε αυτό ακριβώς που σκέφτεστε: το νάζι και η τσαχπινιά τη Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σε συνδυασμό με τις λίγο-πολύ αυθόρμητες ατάκες της, ήταν κάτι σαν το… αλλατοπίπερο της εκπομπής, η οποία, ως πρώτη εντύπωση, φάνηκε, κακά τα ψέματα, κάπως «άχρωμη» και ανέμπνευστη, με τις νέες παίκτριες να μη δείχνουν, προς το παρόν, ότι μπορούν να «επισκιάσουν» τις περσινές ή τις προπέρσινες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης: Τα κορίτσια… φιλαράκια το έριξαν έξω και εισέπραξαν «πόλεμο αγάπης» στα social!

Η Κωνσταντίνα, πάντως, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους συντελεστές της νέας σεζόν με το απαραίτητο Insta-story, δ(ε)ί(χ)νοντάς μας, παράλληλα, έναν (ακόμη) πολύ καλό λόγο να… νοσταλγήσουμε την παρουσία της στο «γυαλί»!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ