Η «παλιά καραβάνα» Ρούλα Κορομηλά σχολιάζει την Κατερίνα Στικούδη ως παρουσιάστρια

Must Read

Τα εύσημά της στη νέα οικοδέσποινα του «My Style Rocks» έστειλε μέσω twitter η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια. «Από μένα ένα μεγάαααλο ΝΑΙ στη Στικούδη. Είναι πανέμορφη και παρουσιάζει ωραιότατα το πρόγραμμα! Μπράβο, γλυκό μου Κατερινάκι» σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά, συγκεντρώνοντας πολλά σύμφωνα σχόλια κάτω από το «τιτίβισμά» της.

Μπορεί η ίδια να απέχει κατ’ επιλογήν της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά η τηλεοπτική θητεία της είναι μακρά και οι ώρες παρουσίασης που έχει στο ενεργητικό της άπειρες. Ως εκ τούτου, η γνώμη της παρουσιάζει βαρύτητα και η Ρούλα τολμά να την εκφράζει πάντοτε δημοσία, είτε μέσω των social media, όπου είναι ιδιαιτέρως ενεργή, είτε σε συνεντεύξεις που δίνει στη χάση και στη φέξη.

Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, τις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1; Τότε, η Κορομηλά είχε αναφερθεί σε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ευχαριστώντας κάποιους με τις δηλώσεις της και δυσαρεστώντας άλλους.

Τώρα λοιπόν ήταν η σειρά της Κατερίνας Στικούδη, η οποία πήρε τη σκυτάλη από τις Ευαγγελία Αραβανή και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «My Style Rocks», να δεχτεί δημόσια (θετική!) κριτική από την «εθνική» μας Ρούλα.

Δείτε επίσης: Baby shower για Γιάννη Αντετοκούμπο και Μαράια λίγο πριν φτάσει ο πελαργός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This