Μενεγάκη: Σέξι και όποιος αντέξει

Must Read

Την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ανέβασε στο instagram η Ελένη Μενεγάκη σήμερα. Η πάλαι ποτέ «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης φωτογραφίστηκε με καυτό σορτσάκι, δείχνοντας σε όλους τους «υπηκόους» της το αψεγάδιαστο κορμί της…

Η γνωστή παρουσιάστρια τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους τηλεθεατές της ότι θα τα …λένε το καλοκαίρι, μέσω δημοσιεύσεων φωτογραφιών και  instastories, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, φορώντας καυτό σορτσάκι και από πάνω το μαγιό της, μιας και θα πήγαινε για μπάνιο, άφησε άφωνο το κοινό της με τις τέλειες αναλογίες της στα 49 της χρόνια και μετά από τέσσερις γέννες.

Οι followers της σχολίασαν τους κοιλιακούς της, ενώ σε ερωτήσεις που της έκαναν για το αν έβαλε φίλτρα, απάντησε πως η φωτογραφία της δεν είναι επεξεργασμένη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This