Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Καλέ τι μικρή; Έπρεπε ως τώρα να είχα τουλάχιστον 2 παιδιά!»

Must Read

Κρίση ηλικίας (αδικαιολόγητη) μάλλον έχει πάθει η μόλις 28 ετών Κωνσταντίνα Κομμάτα που παραχώρησε συνέντευξη στην «φωλιά των Κουκου».

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Σαμαράς της έκανε πρόταση γάμου και πλέον αναμένουμε την ημερομηνία που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού η Κωνσταντίνα είπε το «ναι» και ανυπομονεί να διανύσει τον έγγαμο βίο  στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η ηθοποιός που λαμβάνει μέρος στην παράσταση «Μάμα Ρόζα», διευκρίνισε ότι έλειπε καιρό από το θέατρο γιατί δεν έβρισκε κάποιον ρόλο που την εκφράζει, αλλά τώρα που τον βρήκε αισθάνεται τρισευτυχισμένη. Μάλιστα τόνισε ότι είχε αρετές συναντήσεις για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά τελικά «δεν έδεσε το γλυκό».

Σύμφωνα με την Κωνσταντίνα, η ίδια κατάλαβε από την πρώτη συνάντηση ότι ο Γιώργος Σαμαράς είναι ο άντρας της της ζωής της και η πρόταση γάμου έγινε όπως έπρεπε να γίνει.

Η ίδια δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα, καθώς ανήκει στις γυναίκες που έχουν γεννηθεί για να γίνουν μανάδες, ενώ, στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι είναι λίγο μικρή για αυτό, η ίδια απάντησε: «Καλέ τι μικρή; Έπρεπε ως τώρα να είχα τουλάχιστον 2 παιδιά!».

Μάλλον η παροιμία «ή μικρός μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου» την έχει στιγματίσει.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Τα βιβλία του σχολείου για την Ιστορία είναι απαίσια! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This