Σάββατο 19/6/2021

Ο Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μπέλλα! (video)

Το ότι η Ιωάννα Μπέλλα (ξανα) είναι ερωτευμένη το γνωρίζαμε. Εκείνο που έλλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ της είδησης, ήταν να μάθουμε το ποιος είναι ο… τυχερός!

Πλέον το(ν) γνωρίζουμε, και όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, ώστε να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε και… ιδίοις όμμασι, το κατά πόσο είναι και ταιριαστοί μαζί.

Το λοιπόν, ο… λεγάμενος ονομάζεται Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου, είναι Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας, ιδιαίτερα ευκατάστος (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί και ιδιωτικά αεροπλάνα), όμορφος και νέος (όπως έλεγε και ξανάλεγε ο… Χορν στο «Αλίμονο στους νέους»).

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΕΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΓΓΛΟΚΥΠΡΙΟΣ

Η σχέση ανάμεσα στη Σταρ Ελλάς 2018 και τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία μετρά μερικούς μήνες, αλλά εκείνη δηλώνει τρελά ερωτευμένη. Η πρώτη επίσημη κοινή τους έξοδος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/1 στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», οπότε και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!».

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Ψυχράμη: «Στις Hi-5 είχαν μεγάλο πρόβλημα με τις καμπύλες μου!» (video)

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΕΛΛΑ

«Δεν με νοιάζει τόσο η εμφάνιση, όσο ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα. Να είναι άντρας. Να ξέρει τι θέλει, να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα με κάθε τρόπο. Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και σε ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ, οπότε είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, θα μπορούσα να πω ότι είμαι ερωτευμένη. Με σέβεται πάρα πολύ, που για μένα είναι το παν και δεν υπάρχει καθόλου ζήλια, κάτι που δεν μπορώ να έχω στη σχέση μου», είχε δηλώσει πριν από ενάμιση μήνα η μελαχρινή καλλονή, αναφερόμενη στα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ