Ξανά νυφούλα η Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones. Με τον ίδιο γαμπρό!

Must Read

Την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους έκαναν η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας, αυτή τη φορά στη νότια Γαλλία.

Ανήμερα την Πρωτομαγιά, σε μια παρορμητική κίνηση, οι δυο τους πραγματοποίησαν έναν γάμο-αστραπή στο Λας Βέγκας, αμέσως μετά την τελετή απονομής των Billboard Music Awards.

Η Γαλλία, ωστόσο, υπήρξε διακαής πόθος και των δύο τους και έτσι, λίγους μήνες αργότερα, το Chateau de Tourreau στην ειδυλλιακή Προβηγκία προετοιμάστηκε κατάλληλα, για να υποδεχτεί τους ίδιους και τους καλεσμένους τους με κάθε επισημότητα.

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones και ο τραγουδιστής και μέλος των Jonas Brothers ορκίστηκαν εκ νέου αιώνια πίστη και αγάπη μεταξύ τους, σε μια άκρως ρομαντική τελετή.

Φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν μια «βόλτα» κι από το Παρίσι, για την παραδοσιακή πόζα με φόντο τον Πύργο του Άιφελ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This