Η Γεωργία Σιακαβάρα μπήκε στο My Style Rocks και είπε κι ένα τραγούδι (video)

Must Read

H 45χρονη Γεωργία Σιακαβάρα ήταν σήμερα η δεύτερη νέα είσοδος στο «My Style Rocks» και μπήκε στην πασαρέλα του παιχνιδιού έτοιμη να τα σαρώσει όλα!

Η νέα παίκτρια που ασχολείται με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι έχει σπουδάσει Business Administration, φωνητική και τραγούδι με δασκάλα τη Julie Massino, μακιγιάζ αλλά και styling. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στην «Μοντέρνα οικογένεια», «Καλές δουλειές», «Μάνα X ουρανού», «Οι συμμαθητές», «Τρίχες», ενώ έχει εμφανιστεί και σε ταινίες στον κινηματογράφο.

H 45χρονη Γεωργία αναφέρει ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με τα κιλά της που εν τέλη κατάφερε να χάσει με σωστή διατροφή και γυμναστική ώστε να φοράει όποια ρούχα θέλει. Το style δεν έχει να κάνει με την ηλικία υποστηρίζει γι αυτό είναι αισιόδοξη ότι έχει ελπίδες να κερδίσει.

Σήμερα εμφανίστηκε με concept ότι είναι καλεσμένη σε φιλανθρωπική εκδήλωση του πρόξενου του Ουζμπεκιστάν, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με ethnic dress code. Αν και άκουσε κάποιες διορθώσεις, η Γεωργία κατάφερε να τα πάει καλά και να εισπράξει 3αρια και 4αρια από τις συμπαίκτριες της, αφού είπε κι ένα ρεφρέν ακαπέλα για να δώσει έξτρα boost στην εμφάνιση της!


Δείτε επίσης: Η αεροσυνοδός Κυριακή Κατσογρεσάκη έκανε κακή αρχή στο My Style Rocks (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This