Ανέμελη η Ελένη Μενεγάκη για ψώνια μετά τη «βόμβα» αποχώρησής από τον Alpha

Must Read

Πήγε για shopping therapy με τις κόρες της, έχοντας πάντα στο μυαλό της την… επόμενη μέρα της στην τηλεόραση!

Μετά τη «βόμβα» της αποχώρησής της από τον Alpha με τη λήξη του συμβολαίου της τον ερχόμενο Ιούνιο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει τις βόλτες της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια.

Η τρυφερή μαμά, κρατώντας από το χέρι τη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου κι έχοντας δίπλα της την όμορφη, ψηλόλιγνη Βαλέρια Λάτσιου, σεργιάνισε σε όλους τους ορόφους του πολυκαταστήματος, αναζητώντας από είδη ένδυσης μέχρι αξεσουάρ. Η πρώτη στάση τους ήταν σε μαγαζί κινητής τηλεφωνίας, όπου η Ελένη με την 11χρονη Λάουρα κοίταξε πολύχρωμες θήκες για κινητό τηλέφωνο.

Εντυπωσιακή έκλεψε την παράσταση

Η βόλτα τους, ωστόσο, δεν ήταν και τόσο… ήσυχη αφού το τηλέφωνο της παρουσιάστριας χτυπούσε συχνά πυκνά κι εκείνη απαντούσε με χαμόγελο, χωρίς να παίρνει το βλέμμα της από τις κόρες της. Εντυπωσιακή, όπως πάντα, με total μπεζ σύνολο, η Ελένη Μενεγάκη τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών. Πάντως, την… παράσταση έκλεψε η μικρή κατάξανθη Μαρίνα με τη ροζ βελουτέ φόρμα της.

Στο μεταξύ, κατά τη χθεσινή εκπομπή της στον Alpha η παρουσιάστρια δεν αναφέρθηκε καθόλου στο «διαζύγιό» της από τον Alpha ούτε στο ταξίδι που, όπως φημολογείται, θα κάνει στην Αμερική το φθινόπωρο μαζί με τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο. Ξεκινώντας, ωστόσο, την εκπομπή της, είπε «τι Σαββατοκύριακο ήταν αυτό!», συμπληρώνοντας πως είχαμε πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Δείτε επίσης: H Aννίτα Ναθαναήλ δεν δίνει ούτε ευρώ στα κομμωτήρια και ψωνίζει από κινέζικα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This