Ποιοι ηθοποιοί «σφάζονται» για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ (video)

Πέντε οι επικρατέστεροι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Must Read

Η αφρόκρεμα του young Hollywood διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν, η οποία θα εστιάζει στη ζωή και την καριέρα του θρυλικού Έλβις Πρίσλεϊ.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, αλλά οι πέντε επικρατέστεροι, αυτή τη στιγμή, για το ρόλο του «βασιλιά του Rock ‘n’ Roll», είναι ο Άνσελ Έλγκορτ, ο Χάρι Στάιλς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο Μάιλς Τέλερ και ο Όστιν Μπάτλερ, οι οποίοι έκαναν δοκιμαστικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Με Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και Νόλαν έχουν δουλέψει οι υποψήφιοι

Ο Στάιλς είναι, φυσικά, ο διάσημος pop star, τον οποίο είχαμε δει και σε μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στη «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν, ο Έλγκορτ ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για το ριμέικ του «West Side Story» από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ ο Τέλερ θα εμφανιστεί στο πλευρό του Τομ Κρουζ στη συνέχεια του «Top Gun».

Κι ενώ ο Μπάτλερ εμφανίζεται στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, με τίτλο «Once Upon a Time… in Hollywood», ο Τέιλορ-Τζόνσον είναι, ουσιαστικά, ο μόνος από αυτούς που έχει εμπειρία από κάτι αντίστοιχο, καθώς έχει ενσαρκώσει τον Τζον Λένον στην ταινία «Nowhere Boy».

Προς το παρόν, ο μόνος που έχει «κλείσει» για την ταινία του οραματιστή Αυστραλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου, είναι ο Τομ Χανκς, ο οποίος και θα υποδυθεί τον «Συνταγματάρχη Τομ» Πάρκερ.

Τον άνθρωπο, δηλαδή, που ανακάλυψε τον Πρίσλεϊ και «έχτισε» την αξιοθαύμαστη καριέρα του. Μάλιστα, η πολυτάραχη σχέση ανάμεσά τους, θα είναι και ένα από τα βασικά θέματα που θα θίξει το σενάριο που θα συνυπογράφει ο Λούρμαν με τον σταθερό συνεργάτη του, Κρεγκ Πιρς.

Εσείς ποιον θα θέλατε να δείτε ως Έλβις;

https://youtu.be/Wb0Jmy-JYbA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This