Ολοταχώς για χωρισμό ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου

Must Read

Ένα βήμα πριν από τον χωρισμό βρίσκονται ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου.

Ύστερα από πέντε χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός αγοριού, του 3χρονου σήμερα Θανάση, το άλλοτε παράφορα ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε χθες στο «Πρωινό» η συνεργάτιδα της εκπομπής Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία συνομίλησε με τη δημοσιογράφο του Star και -όπως ανέφερε on air- της επιβεβαίωσε πως το τέλος της σχέσης της με τον καλλιτέχνη είναι οριστικό.

«Είχα μάθει πριν τις γιορτές ότι η σχέση τους δεν ήταν σε πολύ καλό σημείο. Χθες το απόγευμα είχαμε μια πολύ μεγάλη τηλεφωνική συζήτηση με τη Φωτεινή. Μου είπε ότι πλέον η σχέση αυτή είναι στο τελικό στάδιο. Από την πλευρά της, νομίζω, δεν υπάρχει επιστροφή» είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Θα “χωρίσουν” τα σπίτια, υπάρχουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για να οριστικοποιηθεί αυτός ο χωρισμός. Υπάρχει μια πολύ έντονη κρίση. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς το πάλευε μήπως δεν είναι κάτι οριστικό, όμως η Φωτεινή Ψυχίδου έχει πάρει την απόφασή της».

Ταξίδι στην Καλαμάτα

Το ζευγάρι απασχόλησε πολλές φορές τα media με τις χαρές του, όπως όταν έγιναν γονείς ή όταν ο ροκάς ταξίδεψε αιφνιδιαστικά στην ιδιαίτερη πατρίδα της Φωτεινής, την Καλαμάτα, για να γνωρίσει τους δικούς της. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ευαίσθητος και ονειροπόλος, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να συμβιώσει με τη δημοσιογράφο, έχοντας ωστόσο ενδοιασμούς για το μυστήριο του γάμου.

«Δεν θα παντρευτούμε, γιατί η Φωτεινή θα ξεκινήσει να έρθει στην εκκλησία και θα πάει για μπάνιο στην παραλία! Και θα περιμένω σαν τον βλάκα έξω από την εκκλησία» είχε δηλώσει γελώντας σε παλιότερη συνέντευξή του.

Όμως η συμβίωση για το εναλλακτικό ζευγάρι φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν τραβούσε και η απόφασή τους να βάλουν ένα πολιτισμένο φινάλε ήταν μάλλον ο πιο ορθόδοξος τρόπος για χάρη του παιδιού τους.

Σημειώνεται ότι το παράφορο ειδύλλιο ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή και στη δημοσιογράφο άρχισε το 2015, αμέσως μετά το διαζύγιο της Φωτεινής Ψυχίδου από τον Mr «Πυξ Λαξ» Μπάμπη Στόκα. Την ίδια εποχή είχε πάρει διαζύγιο και ο Δημήτρης Κοργιαλάς από την Ευρυδίκη, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης και γάμου.

Δείτε επίσης: Η Νεφέλη Λιβιεριάτου για διακοπές στην Βαρκελώνη με τις κολλητές της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This