Στις «εννιά του… μακαρίτη» η Ριάνα εμφανίστηκε με το νέο της αμόρε!

Must Read

Το φάρμακο του χωρισμού η Ριάνα το ξέρει καλά και εφάρμοσε το θεραπευτικό σχήμα «ο έρωτας με έρωτα περνάει», βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του ράπερ A$AP Rocky. Η σταρ, που χώρισε την περασμένη εβδομάδα από τον Σαουδάραβα Χασάν Τζαμίλ έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», προτίμησε δοκιμασμένη συνταγή και στο… φάρμακο, αφού φέρεται ότι είχε ειδύλλιο με τον ράπερ κάμποσες φορές στο παρελθόν.

Η επανασύνδεσή τους έγινε ξεκάθαρη στις 17 Ιανουαρίου, σε φιλανθρωπική συναυλία, την ίδια μέρα που έγινε γνωστός και ο χωρισμός της από τον Τζαμίλ. Και δεν ήταν μαζί μόνο στο event. «Μοιράστηκαν την ίδια σουίτα ξενοδοχείου κατά το ταξίδι τους εκεί» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται.

Η ίδια πηγή, πάντως, ξεκαθαρίζει ότι η τραγουδίστρια δεν βιάζεται να βάλει τίτλο σε αυτό που ζουν. «Απολαμβάνουν πραγματικά ο ένας την παρέα του άλλου. Είναι πολύ χαλαρό όλο αυτό και δεν σκέφτεται αν έχουν μέλλον. Είναι ένα πρόσφατα χωρισμένο κορίτσι, που διασκεδάζει».

Ελεύθερος με αναστολή

Η πρώτη φορά που οι δυο τους ένιωσαν τις σπίθες της έλξης ήταν το 2013, τότε που ο φακός τούς συνέλαβε να φιλιούνται. Ο Rocky, το κανονικό όνομα του οποίου είναι Ρακίμ Μάγερς, συζητήθηκε πολύ το περασμένο καλοκαίρι, όταν συνελήφθη και θεωρήθηκε ένοχος για επίθεση στη Σουηδία. Ο ράπερ τελικά αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή, αφού το σουηδικό δικαστήριο κατέληξε ότι η επίθεση δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να φυλακιστεί.

Δείτε επίσης: Ο Τραμπ παρουσίασε το «ειρηνευτικό» του σχέδιο για την Μέση Ανατολή

Η Ριάνα το περασμένο καλοκαίρι ζούσε το ειδύλλιό της με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία. Η σχέση τους φαίνεται να έληξε επειδή κατάλαβαν ότι δεν ήταν ταιριαστοί για μακροχρόνια δέσμευση. «Οι ζωές τους ήταν πολύ διαφορετικές και ήταν δύσκολο να κρατήσουν τη σχέση» αναφέρει πηγή του «People». Προφανώς η Ριάνα ένιωσε ότι δεν έπρεπε να χάνει τον χρόνο της, αφού, όπως τονίζει συχνά στους φίλους της, θέλει να γίνει μητέρα περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στη ζωή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This