Κοργιαλάς: «Ούτε γάμο κάναμε, ούτε σύμφωνο με την Φωτεινή Ψυχίδου» (video)

Must Read

Για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, στην κάμερα του «Happy Day» και όπως παραδέχεται είναι κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

Ο rock συνθέτης και τραγουδιστής, μίλησε για τα «σύννεφα» στον δεσμό τους ενώ τονίζει ότι οι γκρίνιες του οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, με την Φωτεινή να είναι αποφασισμένη. 

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δηλώνει ότι θα βρίσκονται από κοινού δίπλα στα δύο παιδιά τους, αφού αισθάνεται πατέρας και για το παιδί της Φωτεινής από τον πρώτο της γάμο. Οσο για το διαζύγιο; Στην ουσία δεν υφίσταται αφού όπως διευκρίνισε ο τραγουδιστής «η Φωτεινή δεν ήθελε ούτε γάμο, ούτε σύμφωνο συμβίωσης, τίποτα από όλα αυτά. Πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες για να είμαι κατοχυρωμένος απέναντι στο παιδί, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε θα τα βρούμε», σχολίασε.

Δείτε επίσης: Η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε μαζί με τον Άγιο Εφραίμ το συμβόλαιο στον Alpha

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This