Αποκλειστικό: Το τρέιλερ της ταινίας «Ο Κατήφορος» στα Αγγλικά (video)

Must Read

Το τρέιλερ της πανευρωπαϊκής καμπάνιας της  θρυλικής Ελληνικής ταινίας «Ο Κατήφορος» του 1961 φέρνει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά το Newsbreak.gr.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Πρόκειται για  μια από τις σημαντίκότερες ελληνικές δραματικές ταινίες της Φίνος Φιλμς σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Το τρέιλερ διάρκειας 2 λεπτών μεταγλωτισμένο στα Αγγλικά ήταν και η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση που έκανε η Ζωή Λάσκαρη κόβοντας 161.331 εισιτήρια στους κινηματογράφους σε Α’ προβολής σε Αθήνα και Πειραιά, φέρνοντας στην 1η θέση εκείνη την χρονιά την συγκεκριμένη ταινία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=cR1ujOdB6dY

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της «Ρέας» που πρωταγωνιστούσε η Ζωή Λάσκαρη, είχε προταθεί αρχικά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία τον απέρριψε λόγω της τολμηρότητάς του. Μετά από αυτόν τον ρόλο, η Ζωή Λάσκαρη μετατρέπεται στη μεγαλύτερη απειλή στη δημοτικότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ παράλληλα, οι συμπρωταγωνιστές της, Νίκος Κούρκουλος, ο Κώστας Βουτσάς και ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης αποκτούν τεράστια δημοτικότητα.

Μετά από αυτή την ταινία η Ζωή Λάσκαρη θα προσληφθεί μόνιμα στην Φίνος Φιλμς με μηνιαίο μισθό.
Λόγω της μεγάλης δημοφιλίας όλων των πρωταγωνιστών, μετά την προβολή της ταινίας και της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας μεταγλωττίστηκε στα Αγγλικά με ικανοποιητική εισπρακτική επιτυχία ακόμα και στην Αμερική!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα, έδωσε στο newsbreak.gr o συλλέκτης Ηλίας Τάσκου!

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας «Κατήφορος» που στο Μεξικό ήρθε πρώτη σε εισιτήρια το 1961 και έκανε την Ζωή Λάσκαρη μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στην μακρινή χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This