Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Ο Στάθης Αυγουστάκης που μαγείρευε για τα παιδιά στην Αφρική, συγκίνησε στο MasterChef (video)

O Κρητικός ιεαραπόστολος με την μεγάλη καρδιά συγκίνησε τους κριτές του MasterChef!

Ο Στάθης Αυγουστάκης παραδέχτηκε ότι αγάπησε την μαγειρική όχι μόνο στο μοναστήρι όπου είχε αφιερωθεί, αλλά κυρίως κατά την περίοδο που βρισκόταν σε ιεραποστολές σε χώρες της Αφρικής όπου καλούνταν να μαγειρεύει κάθε μέρα για 60 παιδάκια.

Με  ένα κρητικό παραδοσιακό πιάτο που περιείχε σκιουφιχτά μακαρόνια με απάκι και ανθότυρο Κρήτης, ο Στάθης κατάφερε να πείσει τους κριτές και να πάρει την ποδιά. 

Όταν μάλιστα του ζητήθηκε να σχολιάσει κάποιο περιστατικό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο ίδιος ανέφερε την έκπληξη ενός μικρού παιδιού όταν του χάρισε ένα μολύβι αφού συνήθως, σχολιάζει, τα παιδιά κόβουν ένα μολύβι στα 3 και το μοιράζονται.

«Κάποια στιγμή, είχα μια τελευταία καραμέλα στην τσέπη μου και είχαν έρθει δύο παιδάκια και δεν ήξερα σε ποιο να τη δώσω. Και αποφάσισα να τη δώσω στο μεγάλο γιατί το μικρό δεν πολυκαταλαβαίνει. Και μου έκανε εντύπωση, όταν το αδερφάκι το ένα, σαν πιο μεγάλο, την έκοψε, πήρε τη γλυκάδα της ζάχαρης και την έδωσε στο αδερφάκι του. Κι εμείς καμιά φορά γινόμαστε αχάριστοι και παίζουμε μέχρι και ξύλο για το ποιος θα φάει πρώτος».

Δείτε επίσης: O Ηλίας Ηλιόπουλος με το αποξηραμένο burger από outsider έγινε φαβορί στο MasterChef (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ