Λευτέρης Πανταζής: Συγκινημένος για την πρεμιέρα του με τον Αντύπα με «ουρές» κόσμου (video)

Must Read

Ασύλληπτες στιγμές, βίωσαν κατά τη διάρκεια της διήμερης πρεμιέρας τους, το περασμένο Παρασκευοσάββατο στη Θεσσαλονίκη, ο Αντύπας και ο Λευτέρης Πανταζής.

Η μουσική συνύπαρξη επί σκηνής των δυο σπουδαίων καλλιτεχνών, που για χρόνια αποτελούσε τον διακαή πόθο πολλών επιχειρηματιών αλλά και του κόσμου, στέφτηκε με τεράστια επιτυχία και πραγματικά με μία «λαοθάλασσα», να «πλημμυρίζει» το Icon στη συμπρωτεύουσα.

Τόσο την Παρασκευή στην πρεμιέρα τους, αλλά πολύ περισσότερο το Σαββάτο, «ουρές» κόσμου σημειώθηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα, εκατοντάδες να είναι αυτοί που δεν κατάφεραν να απολαύσουν από κοντά τον Λευτέρη Πανταζή με τον Αντύπα…

Η είδηση, δεν άργησε να κάνει από στόμα σε στόμα τον γύρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα ευχάριστα νέα, να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα. Το καλωσόρισμα στην σκηνή του Icon, είναι εντυπωσιακό, αφού για πρώτη φορά στα μουσικά δεδομένα, δύο καλλιτέχνες, ξεκινούν μαζί το πρόγραμμά τους, με απίστευτα ντουέτα, δίνοντας στη συνέχεια, ο ένας την σκυτάλη στον άλλον , σε ένα απογειωτικό πρόγραμμα, που υμνεί το καλό λαϊκό τραγούδι, και που κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Λευτέρης Πανταζής, φανερά συγκινημένος από τα όσα έζησε, και χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία του με τον Αντύπα, ως από τις σπουδαιότερες της καριέρας του, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τους Θεσσαλονικείς, μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Δείτε επίσης: Η Μαρίζα Ρίζου μιλά για τους «βλάκες» και τα παπούτσια που την καταπιέζουν (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This