Ο Μάρκος Σεφερλής πόζαρε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και έκλεισε… στόματα

Must Read

Έκλεισε τα στόματα με μία φωτογραφία ο Μάρκος Σεφερλής! Ο ταλαντούχος κωμικός διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την επικείμενη εκπομπή του στον Σκάι.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ένα τηλεοπτικό κωμικό show με σκετσάκια και όχι μόνο, το οποίο θα αναλάβει ο Μάρκος ως leader. Αρχικά, η παραγωγή ήταν να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο, την ίδια εποχή δηλαδή που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία του «Χαλβάη 5-0».

Η ταινία πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά μπήκε ο Φεβρουάριος και η εκπομπή δεν ξεκίνησε. Έτσι, λόγω της καθυστέρησης της τηλεοπτικής πρεμιέρας φούντωσαν οι φήμες και τα σενάρια που προαναφέραμε ότι η εκπομπή του πάγωσε στο κανάλι του Φαλήρου. Ο ηθοποιός, λοιπόν, ύστερα από τα εν λόγω δημοσιεύματα αποφάσισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και έγραψε στη λεζάντα: «Και μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “ΧΑΛΒΑΗ 5-0” με ρεκόρ εισιτηρίων το τετραήμερο (85.000) έρχεται και η εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Έτσι για να κλείνουμε κάποια στόματα». Οι followers του ενθουσιάστηκαν και τον συνεχάρησαν με χιλιάδες likes και σχόλια. Η ανάρτησή του έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι υπογραφές έχουν πέσει και ότι η συνεργασία έκλεισε. Μένει μόνο να δούμε πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Δείτε επίσης: Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης από τις «Άγριες μέλισσες» αποκάλυψε ότι τον μπερδεύουν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This