Μπορεί ο Πάνος Κιάμος να χώρισε αλλά του «έκατσε»… το φλουρί!

Must Read

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη  ύστερα από 12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, αποφάσισαν να βαδίσουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις και εξακολουθούν μέχρι νεωτέρας να ζουν μαζί, στο σπίτι τους στην Ανάβυσσο.

Και μπορεί το παρασκήνιο της προσωπικής του ζωής να αλλάζει, ο Πάνος Κιάμος όμως φαίνεται ότι κρατάει όλη την τύχη με το μέρος του για τη νέα χρονιά, αφού κέρδισε το φλουρί στην κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2020 ,στο  Foyer του θεάτρου Παλλάς στο Σύνταγμα.

Πολλοί καλλιτέχνες της δισκογραφικής οικογένειας που βρέθηκαν εκεί, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία, για να γιορτάσουν τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε το 2019 & να ανταλλάξουν από καρδιάς ευχές για το νέο έτος, που έχει ήδη ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για την ιστορική δισκογραφική εταιρεία COBALT MUSIC.

Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε την οργανωμένη και μεγάλη επένδυση που κάνει η COBALT MUSIC για να παραμείνει πρωτοπόρος -και οι καλλιτέχνες της πρωταγωνιστές- στη νέα ψηφιακή εποχή που είναι το παρόν και το μέλλον της δισκογραφίας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Βλάχος, Μαλού, Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημα INCO, Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς και οι N.O.E. & Illeoo, οι μεγαλύτεροι σταρ του hip hop στην Ελλάδα, που ανήκουν στο δυναμικό του label Jungle Juice.

Δείτε επίσης: Ο εκνευρισμός της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους με τις επίμονες ερωτήσεις για τα… μαλλιά της! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This