Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν κρύβει τη χαρά του για την παράσταση που θα δώσει την ημέρα των ερωτευμένων

Must Read

Στα… ουράνια πετάει από τη χαρά του ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, αφού βλέπει ότι έχουν γίνει ανάρπαστα τα εισιτήρια για την παράσταση που θα δώσει ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου. Μικρή σημασία φαίνεται ότι έχει για τον ίδιο ότι η παράσταση δεν θα γίνει σε κάποιο κέντρο της Ελλάδας ή της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κύπρου, αλλά των… Σκοπίων!

«ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ!!!! ΠΟΣΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΙΑ…» γράφει με κεφαλαία γράμματα για να το… φωνάξει στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ανεβάζοντας και την αφίσα για την παράσταση του Αγίου Βαλεντίνου στο καζίνο Flamingo όπου θα εμφανιστεί.

Τα εισιτήρια φεύγουν σαν ζεστά ψωμιά για την παράσταση στα Σκόπια και όλα πάνε μια χαρά. Άλλωστε, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών που βάφτισε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία» οι Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί έχουν και το ατράνταχτο επιχείρημα ότι τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν.

Φυσικά, ο καταξιωμένος συνθέτης δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που εμφανίζεται στα καζίνα των Σκοπίων. Αμέτρητοι δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές και μουσικοί τιμούν με την παρουσία τους το «Λας Βέγκας των φτωχών» για μια «αρπαχτή» ή «εξτραδάκι», όπως λέγονται στην καλλιτεχνική πιάτσα.

Το Flamingo όπου θα εμφανιστεί ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης, όπως και το Princess του Τούρκου «βασιλιά των καζίνων» Sudi Ozkan φροντίζουν συχνά πυκνά να διοργανώνουν Greek Nights προς τέρψιν των επισκεπτών τους. Θα περίμενε κάποιος, βέβαια, ορισμένοι να έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία και να δείχνουν περισσότερο καλώς εννοούμενο πατριωτισμό στις επαγγελματικές επιλογές τους στη γείτονα και όχι να ξεχύνονται σαν τις πολυεθνικές που μεταφέρουν εκεί την έδρα τους για να αυξήσουν τα κέρδη.

Σε αυτούς ίσως θα έπρεπε να περιλαμβάνεται ο Γιώργος Θεοφάνους, που έχει ζήσει σε τρυφερή ηλικία την αρπαγή της ιδιαίτερης πατρίδας του από τον «Αττίλα» και στο παρελθόν είχε διοργανώσει μουσικές παραστάσεις μνήμης για τη Μεγαλόνησο.

Για να μην είμαστε άδικοι, όμως, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι εκτός από τον Γιώργο Θεοφάνους έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στον ίδιο χώρο η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ και το προηγούμενο διάστημα έκαναν «παρέλαση» Έλληνες καλλιτέχνες για τα σκοπιανά δηνάρια.

Δείτε επίσης: Ο Ντάνος πήγε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στους Αγίους Ισιδώρους και ξαγρύπνησε μοιράζοντας άρτους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This