Βέρα στο δεξί ετοιμάζεται να φορέσει η Τζένη Μελιτά

Must Read

Η Τζένη Μελιτά έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει για το νυφικό των ονείρων της. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία της από την πρόβα νυφικού που έκανε σε γνωστό οίκο νυφικών.

Η αποκάλυψη ότι η Τζένη και ο αγαπημένος της Σπύρος Μαργαρίτης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έγινε αρχές Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1«Το Πρωινό». «Η πρόταση έγινε πριν από μερικές ημέρες, ενώ ο γάμος αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι» είχε πει η δημοσιογράφος στην εκπομπή, κι έτσι αυτή την περίοδο έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες.

Η παρουσιάστρια έχει σχέση με τον δημοσιογράφο εδώ και πολλά χρόνια και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον έρωτά τους αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου, ενώ κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Την Τζένη Μελιτά, η οποία έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή Αθηνών, κέρδισαν τελικά η τηλεόραση και το YouTube, ενώ ο Σπύρος Μαργαρίτης δουλεύει στο RISE TV. Η ίδια είχε πει ότι την πρόταση γάμου του αγαπημένου της την περίμενε πώς και πώς, είτε ζωντανά σε τηλεοπτικό πλατό είτε στον Πύργο του Αϊφελ στο Παρίσι.

Τελικά, η στιγμή που θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης έρχεται, με την Τζένη Μελιτά να δηλώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο στον κόσμο, έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα στη δουλειά, από τη ζεστή αγκαλιά του Σπύρου της.

Δείτε επίσης: Γαμπρός ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο πλευρό της συντρόφου του Ελένη Τσιριγκάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This