Μάρκος Σεφερλής: «Λένε ότι χλευάζω τους ομοφυλόφιλους εκείνοι που δεν κάνουν εισιτήρια!» (video)

Must Read

Σε μια συνέντευξη «εφ όλης της ύλης», με αφορμή τον ντόρο που ακολούθησε την έξοδο στις αίθουσες της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του «Χαλβάη 5–0», ο Μάρκος Σεφερλής βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε όλους εκείνους που τον… πιάνουν στο στόμα τους για πολύ συγκεκριμένους -όπως λέει- λόγους!

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον δημοσιογράφο και κριτικό κινηματογράφου Ηλία Φραγκούλη για το site του «freecinema.gr», ο δημοφιλής κωμικός υποστήριξε πως ουδέποτε έχει γίνει μισητός σε μερίδα του κοινού, παρά την προσπάθεια ορισμένων να παρουσιάσουν αυτό ακριβώς!

«Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει, δεν έχω χλευάσει κανέναν. Αυτό το “ομοφοβικός”, που μου λένε, δεν ξέρω από που έχει προκύψει», σημείωσε εμφανώς ενοχλημένος ο Μάρκος Σεφερλής. «Μόνο εγώ σατιρίζω τους ομοφυλόφιλους στις παραστάσεις μου; Δηλαδή, σε όλο το ελληνικό θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, μόνο ο Σεφερλής κάνει έναν τέτοιο χαρακτήρα; Και πάλι, εγώ τον κάνω τόσο χαριτωμένο που τον αγαπάνε όλοι και τα μικρά παιδιά. Δεν τον κοροϊδεύω, δεν τον χλευάζω. Απλά είναι ένας τύπος που, εντάξει, υπάρχει στη ζωή μας, όπως υπάρχει κι ο χασάπης, ο ταξιτζής, ο βλάχος. Δηλαδή, ο Χατζηχρήστος που έκανε το βλάχο τόσα χρόνια ήταν “βλαχοφοβικός”; Κορόιδευε τους βλάχους; Εκεί τρελαίνομαι εγώ! Κάνω έναν τύπο που, ξαναλέω, πως δεν τον κάνω μόνο εγώ, αλλά όλοι τον κάνουν».

ΧΑΛΒΑΗ 5-0 τζοκερ

Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός πως μερίδα ανθρώπων, όχι μόνο τον κρίνει, αλλά και τον μισεί, ο Σεφερλής «ξεσπάθωσε», δηλώνοντας: «Όχι, δεν έχω γίνει μισητός! Θέλουν να με κάνουν μισητό, γιατί εμένα έρχονται και με βλέπουν πολλοί ομοφυλόφιλοι. Με γουστάρουν, με αγαπάνε και γελάνε με αυτά που κάνω. Όταν βλέπουμε την Ρένα Βλαχοπούλου να λέει, “Σούζι τρως” και όλα τα υπόλοιπα δηλαδή, εγώ το ανακάλυψα αυτό; Είναι αστεία… Όλες οι ελληνικές ταινίες, από τους τίτλους κιόλας, “ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”… Τι είναι αυτό; Χλευασμός για τον κοντό; Bullying; Ο Νίκος Ρίζος πως έκανε καριέρα; Ο Κώστας Χατζηχρήστος πως έκανε; Με το βλάχο έκανε! Πάει να πει δηλαδή πως πρέπει να βγουν οι βλάχοι και να διαμαρτυρηθούν; Και πάω στο πιο σύγχρονα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε τη Ζέτα Μακρυπούλια που μίλαγε με “λι” και “νι” που το ‘χω κάνει και γω. Δεν βγήκε κανείς να πει πως κοροϊδεύει τους επαρχιώτες, που μιλάνε με “λι” και “νι”»!

ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

«Θέλω να πω πως είναι τύποι που πάντα τους κάνουμε όλοι και πάντα γελάει ο κόσμος, χωρίς κανείς να παρεξηγείται. Γιατί ο Σεφερλής; Γιατί, προφανώς, ο Σεφερλής απευθύνεται σε πολύ περισσότερο κόσμο! Όλοι αυτοί που βγαίνουν, κι από το χώρο μου συνάδελφοι, και λένε για μένα, στο ξαφνικό και στο άσχετο, ακόμα και χωρίς να τους ρωτήσουν, ποιοι είναι; Άνθρωποι που δεν είναι τώρα στο προσκήνιο και θα ήθελαν να είναι ή άνθρωποι που είναι στο προσκήνιο και δεν κάνουν εισιτήρια. Δεν έχω δει τον Πέτρο Φιλιππίδη να βγει να πει κακιά κουβέντα για μένα που σκίζει σε κάθε του παράσταση, δεν έχω δει το Νίκο Μουτσινά, που κάνει θέατρο και σκίζει με ουρές, να βγει να πει για μένα. Αυτοί που δεν κάνουν επιτυχία, που έχουν 15 και 20 εισιτήρια, βγαίνουν και μιλάνε για τον Σεφερλή», κατέληξε ο χειμαρρώδης κωμικός.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

https://vimeo.com/389738850

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This