Ο σεφ Πουλμέντης, που μαγείρεψε για τον Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, πιστεύει ότι η κόρη του Μαριάννα θα διακριθεί στο «MasterChef»! (video)

Must Read

Ο Νικόλας Πουλμέντης, ο διακεκριμένος Έλληνας σεφ που έχει μαγειρέψει και για τον Μπάρακ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, μίλησε για την κόρη του, Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του «MasterChef 4», πριν καν περάσει από τα bootcamps!

Το… ποντιακό πιάτο της Μαριάννας Πουλμέντη ήταν από εκείνα που τράβηξαν -και με το παραπάνω- την προσοχή των κριτών στις auditions, με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει με τρία «ναι» την ποδιά που οδηγεί στα bootcamps του 4ου κύκλου.

Μαριάννα Πουλμέντη
η Μαριάννα Πουλμέντη στις auditions του «MasterChef4»

Ο πατέρας της Μαριάννας, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, όπου έχει πλέον το δικό του εστιατόριο, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόσο για τη γεμάτη μαγειρικές διακρίσεις (έχει κερδίσει και αστέρι Michelin!) και σπουδαίες συναντήσεις ζωή του, όσο, φυσικά, και για την κόρη του, η οποία είναι πεπεισμένος πως θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στον δημοφιλή μαγειρικό διαγωνισμό, αρκεί να είναι ο εαυτός της.

πουλμεντης ομπαμα μπαιντεν
Τζο Μπάιντεν, Μπάρακ Ομπάμα και Νικόλας Πουλμέντης στο Λευκό Οίκο

«Είμαι πολύ περήφανος για το δρόμο που διάλεξε η Μαριάννα. Ήξερα ότι θα συμμετάσχει, μου το είχε πει. Έχω διαγωνιστεί κι εγώ εδώ, οπότε τη συμβούλεψα πώς να κινηθεί. Είναι μεγάλο ταλέντο και είμαι πολύ περήφανος που κατάφερε και μπήκε στο “MasterChef”», δήλωσε ο σεφ και συνέχισε, υποστηρίζοντας πως «είναι μεγάλη της τιμή που κατάφερε και μπήκε στο διαγωνισμό. Εγώ της έχω πει να είναι ο εαυτός της και να κάνει αυτό που νιώθει εκείνη τη στιγμή (και) όσο πιο απλά και σωστά γίνεται να το παρουσιάσει. Είναι δύσκολο, γιατί είναι ένα σόου, οπότε είναι και θέμα ψυχολογίας. Αν είναι ο εαυτός της, χωρίς υπερβολές, νομίζω ότι θα (τα) πάει καλά».

νικολας πουλμεντης ρεστοραν νεα υορκη
ο σεφ Πουλμέντης στην είσοδο του wine restaurant που διατηρεί στη Νέα Υόρκη

Διαβάστε επίσης: O Κουδουνάρης συνεχάρη την Ευρυδίκη που πολέμησε τον καρκίνο με γενναιότητα αλλά της έβαλε «κεράκι» (video)

Δείτε τη συνέντευξη του σεφ Νικόλα Πουλμέντη στο «Happy Day»:

https://vimeo.com/389802748

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This