Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Γιάννας Τερζή

Must Read

Η Γιάννα Τερζή «πετάει στα σύννεφα» από έρωτα με τον πιλότο της καρδιάς της Χρήστο Αδαμόπουλο!

Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή βρίσκεται σε σχέση εδώ και έξι μήνες με έναν πολύ γοητευτικό άντρα, ο οποίος είναι χειριστής αεροσκαφών και επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί δική του σχολή εκπαίδευσης πιλότων και αεροσυνοδών στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Επίσης, ο μελαχρινός που έκλεψε την καρδιά της όμορφης Γιάννας είναι ανιψιός της Χριστίνας Λαμπίρη και γιος του αδερφού του συζύγου της Θανάση Αδαμόπουλου. Το ζευγάρι είναι full in love και έχουν ηλικιακή διαφορά επτά χρόνια, καθώς εκείνος είναι 27 χρονών, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο, καθώς, ως γνωστόν, ο έρως χρόνια δεν κοιτά και η Γιάννα είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Οι δυο τους, παρόλο που έχουν επιλέξει να μη μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους προσωπικές στιγμές και φωτογραφίες, περνούν πολύ χρόνο μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο έπακρο. Η ευχάριστη είδηση για το νέο ειδύλλιο στην εγχώρια showbiz έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», όπου και έδειξαν φωτογραφίες του Χρήστου, και όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταιριαστό ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος γιορτάζουν τα γενέθλιά τους σε κοινό πάρτι

Να θυμίσουμε πως έναν χρόνο πριν, τέτοια εποχή, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια είχε δώσει συνέντευξη για την προσωπική της ζωή και είχε αποκαλύψει πως ήταν μόνη.

«Τις περισσότερες φορές µε φλερτάρουν µε λάθος τρόπο και δεν µπαίνω καν στον κόπο να δώσω σηµασία. Είναι χλιαρά τα πράγµατα, δεν ξέρω γιατί. Επειδή έλειπα πολλά χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψα τα τελευταία δύο, έχω κάνει πολλές αλλαγές στο περιβάλλον και στους κύκλους ανθρώπων που συναναστρέφοµαι.

Ακόµα προσαρµόζοµαι στην ελληνική πραγµατικότητα για να πάρω και την προσωπική µου ζωή πιο σοβαρά. Ηµουν για 7 χρόνια σε σχέση µε ένα αγόρι, ζήσαµε στην Αµερική, αλλά χωρίσαµε σε πολύ φιλικό κλίµα. Εγώ θα ήθελα αρχικά να προσπαθήσω µε τον παραδοσιακό τρόπο και να είµαι σε µια ουσιαστική σχέση.

Προτεραιότητά µου είναι να είµαι καλά µε τον εαυτό µου, για να βρεθεί κι αυτός µε τον οποίο θα ξεκινούσα οικογένεια» είχε πει τότε χαρακτηριστικά, και να που τώρα, έναν χρόνο μετά, η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε και είναι -όπως όλα δείχνουν- στην ουσιαστική σχέση που έψαχνε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This