«Αποκάλυψη τώρα» για τον Κώστα Λούλη – Πόζαρε στο πλευρό της νέας και όμορφης συζύγου του!

Must Read

Στην εκδήλωση όπου το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών BCA εγκαινίασε την πρώτη προσομοίωση πεντάστερου εκπαιδευτικού ξενοδοχείου, στο βιοκλιματικό μπλε κτίριο των 4.400 τετραγωνικών του Αλέξανδρου Τομπάζη, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα φλας μονοπώλησαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης με την Ελένη Λούλη.

Ο Κώστας Λούλης σύστηνε τη νέα και όμορφη σύντροφό του στους παρευρισκομένους, ενώ φωτογραφήθηκαν επίσημα και μαζί πρώτη φορά. Η τυχαία γνωριμία τους μέσω κοινών τους φίλων εξελίχθηκε σε love story με happy end, όπως φημολογείται από φιλικά τους πρόσωπα, καθώς εκείνοι δεν επιθυμούν να διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο, όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή και ειδικά στη σχέση τους.

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΛΗΣ
Κώστας και Ελένη Λούλη

Ο Κώστας Λούλης έχει δύο γάμους στο ενεργητικό του και δύο διαζύγια. Με την πρώτη του σύζυγο, την Ολγα Μάνου, σε πολύ νεαρή ηλικία απέκτησε δύο παιδιά που του έχουν χαρίσει τέσσερα εγγόνια, ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του, την ουκρανικής καταγωγής Άννα, την οποία παντρεύτηκε το 2008 στο Κίεβο, έχει τρία παιδιά.

Όσο για την τρίτη σύζυγό του, την Ελένη Λούλη, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί στη λαμπερή δεξίωση του BCA, είχε την ατυχία να χάσει πολύ νέα τον πρώτο της σύζυγο, Νίκο Βάλη, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τα οποία ο Κώστας Λούλης λατρεύει.

Ο ευαισθητοποιημένος βιομήχανος πρόσφερε το έκτασης 25 στρεμμάτων αγρόκτημά του και την έπαυλή του στην περιοχή Διμήνι με καταπληκτική θέα στην πόλη του Βόλου στην «Κιβωτό του Κόσμου». Εκεί, σε έναν χώρο που πραγματικά θυμίζει επίγειο παράδεισο, έχουν βρει «στέγη, στοργή και αγάπη» περισσότερα από 100 παιδιά.

Όμως και ο πρωτότοκος γιος του, Νίκος, που ανήκει στην έβδομη γενιά μυλωνάδων, καταγόμενος από την Αετορράχη Κατσανοχωρίων, πιστός στην ευεργεσία που είναι ταυτισμένη με την Ήπειρο της προσφοράς, έκανε με δικά του έξοδα την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας, που είχε καταρρεύσει τον χειμώνα του 2015.

Διαβάστε επίσης: Η Μαριάννα Γουλανδρή γιορτάζει τρία χρόνια γάμου με τον Φίλιππο Λαιμό 

Από τους «Μύλους Λούλη» στο υπουργείο Τουρισμού

Ο 65χρονος σήμερα Κώστας Λούλης είναι γόνος μιας ηπειρώτικης οικογένειας εμπόρων και αλευροποιιών, από την οποία έχουν αναδειχθεί δύο βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, ο Γιώργος και ο Αλκιβιάδης Λούλης. Σε ηλικία μόλις 20 ετών αναλαμβάνει τη διοίκηση των «Μύλων Λούλη», θέση που διατηρεί μέχρι τον Ιούνιο του 2010, οπότε το τιμόνι αναλαμβάνει ο γιος του Νίκος Λούλης. Τις δεκαετίες ’70, ’80 και ’90 η εταιρία του απογειώνεται και καθιερώνεται στη συνείδηση του κόσμου. Επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το 1990, επί κυβερνήσεως του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο Κώστας Λούλης διορίστηκε από το υπουργείο Εξωτερικών πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους. Από το 2004 είναι επίτιμος πρόξενος της Ολλανδίας στην Κεντρική Ελλάδα και το 2007 το πανεπιστήμιο Κίνγκστον του απένειμε τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα. Με ρεκόρ ψήφων έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βόλου, με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου.

Το 2019, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε γενικός γραμματέας Τουρισμού στο υπουργείο Τουρισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This