Μετενσάρκωση του πατέρα της θεωρεί η Κιμ Καρντάσιαν τον γιο της, Ψαλμ!

Must Read

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει σοβαρότατες ενδείξεις ότι ο γιος της, Ψαλμ, αποτελεί… μετενσάρκωση του πατέρα της, Ρόμπερτ!

«Στην εκπομπή, στη διάρκεια ταξιδιού μας στο Μπαλί, μια γυναίκα μέντιουμ, τυφλή, με είχε πλησιάσει και μου είχε πει ότι θα αποκτήσω κι άλλον γιο και θα είναι η μετενσάρκωση του πατέρα μου», αποκάλυψε η 39χρονη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up With Kardashians». Δεν ήταν, όμως, αυτό το μοναδικό «σημάδι».

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΨΑΛΜ

Σε μια άλλη περίσταση, η νταντά του Ψαλμ τον πήρε μαζί της σε ένα baby shower. Εκεί, την πλησίασε μια άλλη καλεσμένη και τη ρώτησε αν είναι δικό της παιδί. Η νταντά απάντησε ότι είναι απλά η γκουβερνάντα του και τότε η άγνωστη γυναίκα της είπε: «τότε πρέπει να σου πω, να πεις στη μητέρα του παιδιού ότι αυτό αποτελεί μετενσάρκωση μέλους της οικογένειάς της».

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΨΑΛΜ ΠΑΙΔΙΑ

Διαβάστε επίσης: Κιάρα Μαρκέζη VS Τζώρτζια Παναγή: «Ειδικά εσύ δεν πρέπει να μιλάς» (video)

Έκτοτε, όπως είπε η Καρντάσιαν, ολόκληρη η οικογένειά της πιστεύει ότι ο 8 μηνών γιος της είναι ο πατέρας της, Ρόμπερτ, ενώ και η ίδια έχει παρατηρήσει κάποια κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ των δυο. «Είναι κι αυτός αριστερόχειρας, όπως ο μπαμπάς μου», λέει, τονίζοντας ότι οι συμπτώσεις είναι πολλές και από ένα σημείο και μετά άρχισε να το πιστεύει και η ίδια.

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ
η Κιμ με τον πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν

Ο Ψαλμ γεννήθηκε το 2019, μέσω παρένθετης μητέρας, και είναι ο μικρότερος αδερφός της Νορθ, του Σεντ και της Σικάγο. Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν πέθανε από καρκίνο το 2003.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This