Ο πελαργός θα χτυπήσει την πόρτα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη!

Must Read

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον γοητευτικό ηθοποιό της σειράς του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την αγαπημένη του Λένα Δροσάκη, αφού, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Realnews», οι δύο ηθοποιοί πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά έναν χρόνο κοινής πορείας και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. H μέλλουσα μανούλα είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να δούμε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμαντή, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος.

O Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο έργο «Προσωπική συμφωνία» στο Από Μηχανής Θέατρο, εκφράστηκε ανοιχτά με τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, όταν στις αρχές του χρόνου ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες τους μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

Δείτε επίσης: Λαζόπουλος για Μενεγάκη: «Φυσιολογική η φθορά της, για ξανθιά είναι πολύ… μελαχρινή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This