Ο έμπορος όπλων Δημήτρης Κοπελάκης είναι αυτός που ευθύνεται για τις αιματοβαμμένες σκηνές στις «Άγριες μέλισσες»

Must Read

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν ο 53χρονος εισαγωγέας, έμπορος και εκπαιδευτής χρήσης όπλων Δημήτρης Κοπελάκης ότι τα όπλα του θα πρωταγωνιστούσαν στο αγαπημένο του σίριαλ «Άγριες μέλισσες»!

Τόσο εκείνος και η σύζυγός του όσο και ο γιος και η κόρη του, που βρίσκονται στην εφηβεία, συντονίζονται κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1, μια και δεν χάνουν επεισόδιο της σειράς που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο ίδιος, αν και αρνήθηκε να φωτογραφηθεί στον φακό της «Espresso», μας μίλησε, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι… ψυχασθενής με το σίριαλ και δεν θέλει να τον ενοχλεί κανείς όταν το βλέπει!

Η εμπλοκή του Δημήτρη Κοπελάκη με τη σειρά ξεκίνησε όταν οι υπεύθυνοι της παραγωγής μπήκαν στο μαγαζί του στην Αρτέμιδα Αττικής για να του ζητήσουν όπλα μιας άλλης εποχής που να μοιάζουν με αντίκες!

Ο ίδιος αρχικά σάστισε, αλλά μετά το χαμόγελό του έφτασε μέχρι τα αυτιά, όταν διαπίστωσε ότι τα όπλα του θα χρησιμοποιηθούν στη συγκλονιστική σκηνή όπου ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου), με εντολή του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης).

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη σκηνή έπαιξαν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι από το Διαφάνι, καθώς έτρεξαν στα χωράφια οπλισμένοι με τις καραμπίνες για να δουν από πού ακούγονται οι πυροβολισμοί.

«Από το μαγαζί μου θα έχω να το λέω ότι κράτησαν τα όπλα μου ο Μελέτης (ένα ρωσικό μονόκαννο), ο Χρόνης το ακοχάμπερο του Τόλλια (ένα ρωσικό δίκαννο), ο Παναγιώτης ο καφετζής (ένα ιταλικό δίκαννο) και ο Προκόπης ο κουρέας (ένα ρωσικό δίκαννο με κοκόρια)» μας αποκαλύπτει ο Δημήτρης Κοπελάκης.

«Δυστυχώς, η παραγωγή δεν προμηθεύτηκε όπλα από εμένα για τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου), αλλά και για τον Θωμά (Γιάννης Στάνκογλου), που τους εκτιμώ πολύ ως ηθοποιούς» μας λέει.

«Το κατάστημα στη Λούτσα το διατηρώ εδώ και 20 χρόνια με όπλα, πιστόλια, καραμπίνες, τουφέκια. Αν και ο πατέρας μου είχε χρωματοπωλείο στην περιοχή, εγώ από μικρό παιδί έπαιζα με τα όπλα και έτσι ασχολήθηκα και επαγγελματικά, όταν αποφάσισα να κάνω κάτι δικό μου επιχειρηματικά. Κατά καιρούς έχουν έρθει και από άλλες σειρές και έχουν ζητήσει όπλα, αλλά δεν με ενδιέφερε! Στις ”Άγριες Μέλισσες” όμως η υπόθεση πήρε προσωπική χροιά, γιατί είμαι φαν στο… φουλ» καταλήγει ο Δημήτρης Κοπελάκης!

Δείτε επίσης: Ηθοποιοί και παρουσιαστές βγήκαν στον δρόμο για να πουλήσουν το περιοδικό των αστέγων «Σχεδία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This