Η αποστομωτική απάντηση του Νίνο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με τη Δανάη Μπάρκα! (video)

Must Read

Απαντήσεις έδωσε ο Νίνο, αλλά όχι αυτές που, ενδεχομένως, περίμεναν κάποιοι, όσον αφορά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Δανάη Μπάρκα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος, πέρα από αρκετά δραστήριος στα social media, είναι και ιδιαίτερα… οξύθυμος, αποφάσισε να απαντήσει σε όσους ασχολούνται με την -υποτιθέμενη- σχέση του με την ανερχόμενη ηθοποιό και κόρη της απίθανης Βίκυς Σταυροπούλου, μέσω insta story.

δαναη μπαρκα
Δανάη Μπάρκα

Για την ακρίβεια, ο Νίνο έσπευσε μεν να διαψεύσει τις φήμες, αλλά εκείνο, ουσιαστικά, που τον έκανε έξω φρενών, είναι το γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά, όπως λέει, κάποιοι ασχολούνται μαζί του, μόνο για να γράψουν… μαλ@@ιες:

Διαβάστε επίσης: «Ένα τίποτα» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Ζουγανέλης τον Γιαννόπουλο που είπε άφωνη την κόρη του (video)

«Αντί να γράψετε και να βοηθήσετε την κατάσταση ότι γράφω ας πούμε για 2000 άτομα τραγούδια, γράφετε ότι μαλ@@ια σας κατέβει. Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο άσχετα πράγματα γράφετε. Τον κολοσσό να σηκώσω, θα γράψετε ότι είμαι έξαλλος – ξέρω εγώ με κάτι -, η ότι βγαίνω με μια που δεν βγαίνω. Γι’ αυτό σας λέω τσουτσέκια. Εσείς είστε που αν πεθάνω θα το γράψετε με χαρά, για να το γράψετε πρώτοι. Όπως και τώρα θα γράψετε έξαλλος ο ΝΙΝΟ με δημοσίευμα που τον θέλει με γνωστή ηθοποιό. Είστε ένας βόθρος από άχρηστες και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάλι ψεύτικες πληροφορίες. 0(μηδέν) σεβασμός στα τσουτσέκια από μένα», έγραψε εμφανώς συγχυσμένος ο τραγουδοποιός.

  • Δείτε το σχετικό insta story:

νινο ξυπολιτας ινσταστορι

  • Δείτε το βιντεοκλίπ από το πρόσφατο ντουέτο του με την Αποστολία Ζώη, σε μουσική, στίχους και σκηνοθεσία δική του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This