Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Γιαννιάς και Διονύσης Σχοινάς στην… πίστα του «Ελ. Βενιζέλος»

Must Read

Ούτε πίστα να ήταν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»! Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις διάσημους Έλληνες τραγουδιστές που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν. Ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος από τις 31 Ιανουαρίου εμφανίζεται με τον Αντύπα στο ICON της Θεσσαλονίκης, απαθανατίστηκε στους διαδρόμους του «Ελ. Βενιζέλος» να σέρνει την αποσκευή του.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος επιστρέφει δισκογραφικά με τη νέα ερωτική μπαλάντα «Αν φύγεις», πιάστηκε από τον φακό, εν ώρα αναμονής, στο αεροδρόμιο με τα μπαγκάζια του αφημένα μπροστά του.

Τέλος, ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το νέο του single «Αλλάζω» και παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Acanthus, εθεάθη στο αεροδρόμιο. Μάλιστα, είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον εφιάλτη που έζησε με την Καίτη Γαρμπή, όταν ένοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους. Ο καλλιτέχνης, μαυροντυμένος και με την κιθάρα του στην πλάτη, απαθανατίστηκε λίγο πριν από την πτήση του με άγνωστο προορισμό.

Δείτε επίσης: Διπλές ευχές από την Αντελίνα Βαρθακούρη στον «Βαλεντίνο» της καρδιάς της, Χάρη Βαρθακούρη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This