Το παρόν στην πρεμιέρα του Τόλη Βοσκόπουλου έδωσαν οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες της ζωής του

Must Read

Ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος! Μεγαλειώδη πρεμιέρα για τον «άρχοντα της πίστας» το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο Baraonda Music Hall, με τις δύο γυναίκες της ζωής του να τον αποθεώνουν!

Η λαμπερή Άντζελα Γκερέκου και η κούκλα κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων, με τη 19χρονη καλλονή να μαγνητίζει τα βλέμματα με την ομορφιά και το υπέροχο χαμόγελό της.

Με τα μακριά της μαλλιά λυτά και φορώντας μαύρο στενό φόρεμα, που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η μοναχοκόρη του ζευγαριού έκλεψε την παράσταση.

Ακόμα και στο καμαρίνι του μπαμπά της η Μαρία είχε την τιμητική της, αφού ανέλαβε να φτιάξει τη διάθεσή του με ευχές, αγκαλιές και φιλιά για «καλή επιτυχία»! Ο Τόλης Βοσκόπουλος μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή του γνωστού κλαμπ-ρεστοράν εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ήρεμος, ευδιάθετος και κομψός στο ακριβό του σκουρόχρωμο κοστούμι, που συνδύασε με λευκό πουκάμισο και ίδιο χρώμα γραβάτα, ο κορυφαίος τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, συνοδεία ορχήστρας, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Στο σχήμα είναι επίσης η χαρισματική Χρυσάνθεμις αλλά και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης! Στην παρθενική του συνεργασία με τον κορυφαίο τροβαδούρο ο γιος του αείμνηστου «σερ» του λαϊκού τραγουδιού πρόσφερε άφθονο κέφι έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δείτε επίσης: Οι… εξωτερικοί παράγοντες για τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινή Ψυχίδου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This