Όσκαρ με «άρωμα» Ελλάδας στο κόκκινο χαλί και στα… πάρτι!

Must Read

Οι σταρ του Χόλιγουντ έγραψαν ακόμα μια ένδοξη ιστορία στα βραβεία Όσκαρ 2020, αλλά στην 92η τελετή απονομής των βραβείων στο Λος Αντζελες την παρουσία τους έκαναν αισθητή και πολλοί Έλληνες.

Πρώτη και καλύτερη η Μαριάννα Λάτση, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα Vrettos Vrettakos, κεντημένη με κρύσταλλα Swarofski, συνοδευόμενη από τον γοητευτικό γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο, αλλά και τους αγαπημένους της φίλους Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον.

Αισθητή, εξάλλου, έκανε την παρουσία του και ο Έλληνας μπιζουτιέ Νίκος Κούλης, καθώς, τόσο η Kristen Wiig όσο και ο Taika Waititi, φορούσαν κοσμήματα του.

Στα οσκαρικά πάρτι πάντως, τη διαφορά έκανε η Ελληνίδα καλλονή Ζέτα Βομβογιάννη-Graff.

Διαβάστε επίσης: Έλλη Τρίγγου: «Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο να βρίσκεσαι στη θάλασσα, κάτω απ’ τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This