Ολοταχώς προς διαζύγιο Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν!

Must Read

Σχεδόν 7 μήνες έχει να δει τα δίδυμα παιδιά του ο Τζορτζ Κλούνεϊ, γεγονός που, σύμφωνα με τις «κακές» γλώσσες, πιστοποιεί πως ο γάμος του με την Αμάλ Αλαμουντίν βαδίζει ολοταχώς προς τη λήξη του! 

«Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;», αναρωτιούνται τα διεθνή ΜΜΕ,  πιστεύοντας πώς το εξαιρετικά… φωτογενές ζευγάρι βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, στα πρόθυρα διαζυγίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Radar Online», τα δίδυμα ήδη βρίσκονται στη μέση μιας πικρής διαμάχης για την κηδεμονία τους!

τζορτζ κλουνει αμαλ αλαμουντιν2

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο. Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Halloween στο Βέγκας, ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους, ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά, λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ», αναφέρει στο site μια πηγή.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση γάμου» στον αέρα για τη… Ζέτα Μακρυπούλια (video)

Επιπλέον, στο δημοσίευμα του, το κουτσομπολίστικο site αναφέρει ότι η Αμάλ εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και, πλέον, ζει με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι οι δυο τους ζουν χώρια εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This