Η Τζένιφερ Άνιστον «μεγάλη απούσα» της βραδιάς των Όσκαρ! Όμως μας είπε γιατί…

Must Read

Ελαμψε διά της απουσίας της από τη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ η «δική» μας Τζένιφερ Άνιστον, που μας έχει συνηθίσει -όχι άδικα- να τραβά τα βλέμματα κάθε χρόνο στο κόκκινο χαλί.

Ποιος ήταν ο λόγος που έλειπε, όμως; Ρεπορτάζ του περιοδικού «Cosmopolitan» τόνισε ότι η 50χρονη καλλονή αποφάσισε να μην παραβρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων επειδή η ίδια δεν ήταν υποψήφια – αν και οι φανατικοί οπαδοί της υποστηρίζουν το αντίθετο.

τζενιφερ ανιστον

Ειδικά οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την ηχηρή απουσία της, αναφέροντας ότι ήταν «μεγάλη ντροπή» που δεν παρευρέθηκε στην τελετή.

Όσο για τον Μπραντ Πιτ; Ο διάσημος ηθοποιός πόζαρε ασυνόδευτος στο κόκκινο χαλί, σε μια περίοδο που έχουν φουντώσει οι φήμες περί επανασύνδεσης του πρώην ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Θεοφανία Παπαθωμά έγινε πρώτη φορά εξώφυλλο στο περιοδικό «Γυναίκα» το 1999

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This