Η Μαρία Μαρκέζη μίλησε για τα παιδικά χρόνια της κόρης της, Κιάρα Μαρκέζη (video)

Must Read

Απίστευτες ατάκες από τη νύφη του Aκη Τσοχατζόπουλου!

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, στο Dot του Σκάι, η φωτογράφος μόδας Μαρία Μαρκέζη, μητέρα μιας από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού «My style rocks», ξέσπασε on air υποστηρίζοντας πως η 19χρoνη θυγατέρα της Κιάρα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον γιο του Aκη, Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο, έχει βιώσει bullying λόγω του διάσημου επιθέτου του πατέρα της.

«Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα, μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μαρκέζη, η οποία συνέχισε ακόμη πιο… δυναμικά.

«Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο, γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Oτι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά, γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή φωτογράφος.

Μάλιστα, η νύφη του Aκη Τσοχατζόπουλου αποκάλυψε πως η κόρη της είχε επισκεφθεί τον παππού της στη φυλακή σε πιο μικρή ηλικία. «Εγώ είχα πάει να δω τον Aκη Τσοχατζόπουλο στα δικαστήρια. Η Κιάρα, που είχε πάει στη φυλακή, επειδή ήταν μικρή, μας ζήτησε η διευθύντρια να μην ξαναπάει» είπε στην κάμερα του Σκάι.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η Μαρία Μαρκέζη αναφέρθηκε και στη δυσκολία να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το εγγόνι ενός πολιτικού που βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα. «Το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία, μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή, σου φέρονται άσχημα…» σχολίασε η μητέρα της παίκτριας του «My style rocks».

Δείτε επίσης: Η εξομολόγηση του σχεδιαστή Ερωτόκριτου για τον γιο του που «έσβησε« από λευχαιμία στα 11 του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This