«Πέθαναν» τον σύζυγο της Νίκης Κάρτσωνα και παλαίμαχο γκαρντ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νίκο Χατζή!

Must Read

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου ότι τελέστηκε στη Λάρισα η κηδεία ενός ανθρώπου με το ίδιο όνομα με τον μπασκετμπολίστα, συγκεκριμένα του 65χρονου συνταξιούχου καθηγητή φυσικής αγωγής, προπονητή μπάσκετ και ερασιτέχνη μουσικού Νίκου Χατζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από δύσκολη ασθένεια.

Η ΚΑΕ Λάρισα, μάλιστα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατό του μέσω Instagram. «Το λαρισινό μπάσκετ θρηνεί τον χαμό του Νίκου Χατζή, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο άθλημα ως προπονητής και παιδαγωγός. Η ΚΑΕ Λάρισα εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του…» έγραψε ο όμιλος σε ανακοίνωσή του, δημοσιεύοντας φωτογραφία του 65χρονου. Ωστόσο, η συνωνυμία του εκλιπόντος με τον άντρα της Νίκης Κάρτσωνα δημιούργησε σύγχυση.

Μία γνωστή ιστοσελίδα, λοιπόν, στην είδηση του θανάτου του Νίκου Χατζή από τη Λάρισα χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του παλαίμαχου γκαρντ της Εθνικής, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση. Ο 43χρονος αθλητής μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, ανέβασε στο facebook του μία καθησυχαστική -προς τους φίλους του- και απειλητική -προς την ιστοσελίδα- ανακοίνωση, προκειμένου να σταματήσει τον ντόρο γύρω από τον «θάνατό» του.

«Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε κάποιοι δεν έχουν όρια προκειμένου να πουλήσουν και να έχουν περισσότερα κλικ σε μια σελίδα! Τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη δικηγόρο μου για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσαν στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με ξέρουν και μέσα σε λίγα λεπτά αναστατώθηκαν τόσο πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: H Αθηνά Μανουκιάν θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Eurovision του Αμστερνταμ

Ο 65χρονος ερασιτέχνης μουσικός Νίκος Χατζής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This