Η άποψη του Δημήτρη Μπάση για την Ελένη Μενεγάκη οδήγησε σε παρεξήγηση με τη Φαίη Σκορδά (video)

Must Read

Όταν ο Δημήτρης Μπάσης τοποθετήθηκε δημόσια για την Ελένη Μενεγάκη και τον έπαιξε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, κόντεψε να γίνει παρεξήγηση on air.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνέντευξη του τραγουδιστή στον ραδιοφωνικό σταθμό ART FM 90,6, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha. «Δεν την ξέρω καλά την Ελένη Μενεγάκη. Σε όλη αυτή τη διαδρομή μου στα 23 χρόνια της δισκογραφίας μου είναι ζήτημα αν έχω πάει μια φορά. Μια φορά, θυμάμαι, έχω πάει… Δεν νομίζω ότι ήμουν από τα πρόσωπα που έκαναν για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και εγώ δεν ένιωθα ότι μπορώ να λειτουργήσω ανάμεσα σε μαγειρική και μόδα. Να βγω να πω και κάποια τραγούδια. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Τι λέτε; Θα μου λείψει η Ελένη Μενεγάκη; Είναι μια όμορφη παρουσία και για να είναι τόσα χρόνια πρώτη και να γίνεται τόσος ντόρος που φεύγει, πάει να πει κάτι» είπε ο ερμηνευτής, αλλά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η Φαίη Σκορδά.

Η οικοδέσποινα του «Πρωινού» αναπαρήγαγε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή της και είπε στον αέρα: «Δεν είχα ζητήσει να έρθει ο Δημήτρης Μπάσης να τραγουδήσει και να του κάνω συνέντευξη μετά, και ξαφνικά τον φιλοξενήσαμε μέσα από βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στον Αρη; Δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή;» αναρωτήθηκε.

Στον αέρα

Ύστερα από αυτό ο τραγουδιστής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και η παρουσιάστρια τον «στρίμωξε»: «Ήθελες να αποφύγεις το live; Να μου πεις την αλήθεια»! Ο Δημήτρης Μπάσης τής απάντησε με απολογητικό ύφος: «Δεν είμαι πολύ της τηλεόρασης, δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνω συχνά. Πρέπει να νιώσω ότι κάτι έχω να πω κάθε φορά που εμφανίζομαι δημόσια και οι συνεντεύξεις που κάνω είναι συγκεκριμένα για την “Όμορφη Πόλη”, για την Ελένη Βιτάλη… Εντάξει, με αφορμή κάτι θα περάσω γιατί είσαι αγαπημένη μου, είμαστε από την ίδια πόλη, έχεις πιει καφέ απ’ τα χεράκια μου, αν δεν το θυμάσαι» της είπε και τη… γλύκανε.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Μανιάτης στα «Μεσάνυχτα»: Κυκλοφορούσα με προστασία στο δρόμο μετά τον Άγγελο (video)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=SQEKwhyzeHQ&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This