Βαγγέλης Γερμανός: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης μετά την εντατική γιατί κάποιος πρέπει να υπογράψει για το χειρουργείο» (video)

Must Read

Το ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα του Βαγγέλη Γερμανού τον οδήγησε στο μονοπάτι της δόξας, αφού μετά τις σπουδές του, η καριέρα του ως μαθηματικός, έφτασε γρήγορα στο τέλος της για να μπει στην ζωή του επαγγελματικά η μουσική.

Ο συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό», του Ant1, όπου μάλιστα έχασε το σκυλάκι του λίγο πριν συναντηθεί με τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να ψάχνουν ομαδικώς την μικρή Μιλού. Όταν μετά από ώρα η ζωηρή σκυλίτσα βρέθηκε, ο κ. Γερμανός άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ο φιλόζωος συνθέτης που μετά τον πρώτο του γάμο που έληξε γρήγορα σε πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά μίλησε για την ευτυχία που έχει βρει στο πρόσωπο της συντρόφου του Χρυσούλας, τα τελευταία 20 χρόνια ενώ αποκάλυψε ότι προχώρησε σε σύμφωνο συμβίωσης μετά την περιπέτεια υγείας του που τον άφησε στην εντατική μεγάλο χρονικό διάστημα. «Καλό είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος κοντά σου, να υπογράφει όταν χρειαστεί να κάνεις μια μεγάλη επέμβαση» σχολίασε ο κ. Γερμανός, τονίζοντας ότι και η αγαπημένη του κόρη είναι στο πλευρό του αλλά προκύπτει η ανάγκη να υπάρχει μια θεσμοθετημένη σχέση με τον άνθρωπο που ζεις.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, περιγράφει την περίοδο που εργάστηκε σε μεγάλη πίστα για να αποπληρώσει το δάνειο του σπιτιού του.

Απολαύστε τον:

Δείτε επίσης: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν χώρισαν ποτέ» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This