Αναστασία Ρουβά: Η κόρη της Κάτιας και του Σάκη μεγάλωσε και έχει έμφυτη κλίση στον χορό (video)

Must Read

Eίναι ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς, δημιούργησαν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, και όλοι μας ευχόμαστε τα παιδιά τους να συνεχίσουν το εκπληκτικό έργο των γονιών τους.

Αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνουν, με τα γονίδια που έχουν κληρονομήσει, θα είναι σίγουρα ξεχωριστοί άνθρωποι, αφού οι γονείς τους φροντίζουν να τους προσφέρουν κοινωνική εκπαίδευση και μόρφωση με δράσεις ακτιβισμού και φιλανθρωπίας.

Η Κάτια Ζυγούλη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story στο οποίο παρέα με την μεγάλη της κόρη Αναστασία, χορεύουν στον ρυθμό του «It’s a trip», χαρούμενες που η Παρασκευή έφτασε και είναι έτοιμες να υποδεχτούν το 3ημερο.

Η Αναστασία που είναι το πρώτο τους παιδί και είναι πλέον 11 χρονών, μοιάζει τόσο πολύ και στους δυο γονείς της που αν την συναντήσει κάποιος στο δρόμο, χωρίς να την γνωρίζει, θα καταλάβει ότι είναι η κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά!

Τι λέτε; Εμείς διακρίνουμε ότι έχει μια κλίση στον χορό και τους ευχόμαστε να περνούν κάθε στιγμή τους με ευτυχία και δημιουργία!

Δείτε επίσης: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν χώρισαν ποτέ» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This