Τα «έσπασαν» τα κορίτσια του My Style Rocks στην Κατερίνα Στικούδη (video)

Must Read

«Τα έσπασαν» στα μπουζούκια, όπως «τα σπάει» και το στιλ τους καθημερινά μέσα από το reality μόδας του Σκάι, στο οποίο συμμετέχουν. Ο λόγος, φυσικά, για τις διαγωνιζόμενες του «My Style Rocks 3», που νυχτοπερπάτησαν και γλέντησαν στο κέντρο όπου εμφανίζεται η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Στικούδη. Τι κι αν τα γυρίσματα είναι πολύωρα, απαιτητικά και κουραστικά; Αφού επρόκειτο για πάρτι και δη γενεθλίων, τα κορίτσια βρήκαν κουράγιο και διάθεση, ντύθηκαν, στολίστηκαν και γιόρτασαν τη συμπαίκτριά τους Κιάρα Μαρκέζη, που έκλεισε τα είκοσί της χρόνια. Οσο για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των εκπομπών οι μπηχτές και οι κόντρες μεταξύ τους πάνε κι έρχονται; Λεπτομέρεια! Για να περάσουν καλά στην έξοδό τους, ξέχασαν όλες τις διαφορές τους κι έγιναν μία παρέα.

Με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής του Ακη Τσοχατζόπουλου λοιπόν, οι υπόλοιπες παίκτριες του reality Ζάνα Σίριακ, Στέλλα Πάσσαρη, Κορίνα Αδραμιτίδου, Αρετή Λις, Μαρία Καζαριάν, Τάνια Κούμπα, Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Θεοδώρα Ρούμπογλου και Σοφιάννα Σπινούλα ήπιαν τα ποτά τους, χόρεψαν, έβγαλαν τις selfies τους και ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στη μικρή της παρέας. Ολες ντυμένες in fashion, οι περισσότερες με total black outfits -εκτός της Αρετής που έβαλε φούξια, της Στέλλας που κινήθηκε στιλιστικά σε γαλάζιες και μπλε αποχρώσεις και του birthday girl που συνδύασε μαύρο τοπάκι με πράσινο neon παντελόνι- πόζαραν γεμάτες χαρά (και χάρη!) στον φακό. Φυσικά δεν παρέλειψαν να περάσουν κι από το καμαρίνι της Στικούδη και να βγάλουν και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες όλες μαζί.

Στα highlights της βραδιάς, όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε στα κέφια και επιδόθηκε σε έναν έξαλλο χορό, με το σούπερ σέξι και αποκαλυπτικό μίνι φόρεμά της, χωρίς σουτιέν παρακαλώ (κι ας λέει τα δικά της στο MSR η κριτής Χριστοπούλου).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This