Ο καφετζής στις «Άγριες μέλισσες» Αλέξανδρος Καλπακίδης αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε στα 50 του (video)

Must Read

Μπορεί ο τηλεοπτικός Παναγιώτης, ο καφετζής από τις «Άγριες μέλισσες», να βρίσκεται προς αναζήτηση νύφης στο Διαφάνι, ωστόσο στην πραγματικότητα ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι την επί δεκαετία σύντροφό του Εύη Τσιαβαλιάρη.

«Είμαι 50 χρονών και κατάφερα να παντρευτώ τον περασμένο Ιούνιο. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Κλείνουμε περίπου 10 χρόνια. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να το κάνουμε στην Καβάλα, από όπου και κατάγομαι» αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα παιδικά του χρόνια, καθώς ήταν παιδί μεταναστών. «Γεννήθηκα στη Γερμανία, μεγάλωσα στην Ελλάδα, ξαναπήγα στη Γερμανία» σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τον μεγάλωσε η γιαγιά του, ενώ τον αδελφό του οι γονείς του.

«Στα 25 μου άρχισα να ψυχανεμίζομαι τι σημαίνει για ένα παιδί να μη μεγαλώνει με τους γονείς, αλλά με τη γιαγιά και τον παππού. Βγαίνουν διάφορα μετά όταν μεγαλώνεις. Αν, όμως, έχεις την ωριμότητα να τα βρεις, να τα λύσεις, να τα κωδικοποιήσεις και να τα αποκωδικοποιήσεις, μετά είναι όλα μέλι γάλα» πρόσθεσε.

Αλέξανδρος Καλπακίδης

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», ο Αλέξανδρος Καλπακίδης δήλωσε: «Διεκδικούμε με τον ξάδελφό μου την ίδια γυναίκα, αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Έξω στον δρόμο με πλησιάζουν κάποιοι, με φωνάζουν “Παναγιώτη” και δεχόμαστε πολλά μηνύματα αγάπης. Τα περισσότερα κοπλιμέντα είναι για τη σχέση που έχω με τον Προκόπη».

Παράλληλα με τις «Άγριες μέλισσες», ο Αλέξανδρος Καλπακίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «12 ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη, που θα ταξιδέψει στα μέσα Μαΐου και στις Βρυξέλλες για δύο παραστάσεις.

Δείτε επίσης: Υποκλίθηκε στον Ηλία Μπόγδανο η Billie Eilish (video)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=s6TfhNBpl4Y&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This