Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Καραφώτης συνελήφθησαν σε… ρομαντική βόλτα

Must Read

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Η σοφή παροιμία του ελληνικού λαού ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση του Κώστα Καραφώτη και της Εύης Σαλταφερίδου, καθώς ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί σε ρομαντική βόλτα στη Γλυφάδα.

Τι και αν οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, με τον Κώστα Καραφώτη να διαψεύδει κιόλας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι κάτι τρέχει με την όμορφη γυμνάστρια, η εικόνα φαίνεται να μιλά από μόνη της, καθώς τα σπινθηροβόλα βλέμματα ανάμεσά τους και οι διακριτικές χειρονομίες είχαν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους!

Με στιλ αθλητικό

Μάλιστα η εντυπωσιακή γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του «Survivor φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τον τραγουδιστή, καθώς ο Κώστας Καραφώτης… πέταξε για λίγο τα κοστούμια και τα σακάκια των κέντρων διασκέδασης και πλέον κυκλοφορεί συχνότερα άνετος και χαλαρός δίπλα στην Εύη με αθλητική ενδυμασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είναι επτά μήνες μαζί και -όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον- ο έρωτάς τους πλέον δεν κρύβεται όσο κι αν εκείνοι επιμένουν να μη μιλούν γι’ αυτό.

Η γνωριμία τους έγινε στους κόλπους μιας φιλικής παρέας. Η αρχική συμπάθεια πολύ σύντομα μετατράπηκε σε έλξη και οι δυο τους άρχισαν δειλά δειλά να βγαίνουν τα πρώτα ραντεβού. Πλέον είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές!

Δείτε επίσης: Η Ελένη Καρακάση και ο Δημήτρης Γαλάνης έκαναν την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα για φέτος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This