Τρίτη 11/5/2021

Συγκινεί η μητέρα της Στεφανίας Λυμπερακάκη: «Είμαστε ξένοι στην Ολλανδία, ξένοι και όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα» (video)

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, παρουσιάστηκε πριν δύο μέρες και η  Στεφανία Λυμπερακάκη είναι πανέτοιμη να γοητεύσει την Ευρώπη και την φρεσκάδα και την βελούδινη φωνή της. 

Παιδί Ελλήνων μεταναστών στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, η Στεφανία αλλά και όλη η οικογένειά της αισθάνονται περηφάνια και τιμή που θα «σηκώσουν στους ώμους» τους την ελληνική αποστολή. Η Στεφανία που έκανε τα πρώτα της βήματα στην Ολλανδία, έλαβε μέρος το 2016 στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος συγκροτήματος που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς. Τώρα, επιστρέφοντας στην χώρα από την οποία κατάγεται, η μικρή Στεφανία θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση για την Ελλάδα.

Για όλη αυτή την τιμή αλλά και κάνοντας ένα σχόλιο για το πώς αισθάνονται ως Έλληνες μετανάστες, η μητέρα της μίλησε στην Ερτ: «Όταν μάθαμε ότι η Στεφανία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, ήταν μεγάλη χαρά για την ίδια και τιμή, αλλά για εμάς σαν γονείς, ήταν κάτι πιο μεγάλο. Αγαπάμε όλοι την Ελλάδα όσοι μένουμε στο εξωτερικό. Αισθανόμαστε λίγο ξένοι στην Ολλανδία και όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα, αισθανόμαστε πάλι ξένοι. Το να βλέπεις το παιδί σου να κρατάει την ελληνική σημαία, έχει μεγάλο νόημα για μας. Το πιο μεγάλο όνειρο για το μέλλον της, είναι να είναι ευτυχισμένη».

Δείτε επίσης: Ο Λεωνίδας Κακούρης εξομολογείται πως βίωσε τον θάνατο της αδερφής και του πατέρα του (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ