Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παθαίνει κορωνοϊό και η Μαρία Καβογιάννη αναλαμβάνει δράση (video)

Must Read

Στις μέρες που διανύουμε το τελευταίο διάστημα, ο κορωνοϊός αποτελεί πρώτο θέμα στα media, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στις συζητήσεις μεταξύ φίλων! Τα μέτρα πρόληψης γνωστά, η ενημέρωση συνεχής και ο «πυρετός» να βρεθεί μια χειρουργική μάσκα, στο κόκκινο!

Πολλοί ωστόσο επιμένουν να τρολάρουν το θέμα με την εξάπλωση του ιού και μας προσφέρουν στιγμές αστείρευτου γέλιου, όπως οι δυο λατρεμένες κυρίες της υποκριτικής που θα δείτε παρακάτω.

Σε τρία σατυρικά video, η Ευδοκία Ρουμελιώτη ξεκινάει να βήχει και η Μαρία Καβογιάννη αναλαμβάνει δράση και μας δείχνει πώς πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση αν υποπτευτούμε ότι ο κολλητός μας έχει κορωνοϊό!

Οι δυο φίλες πρωταγωνιστούν στην παράσταση «TOP GIRLS» της Caryl Churchill σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Πόρτα. Μην ξεχάσετε να κλείσετε άμεσα εισιτήρια πριν… κλείσουν την Ευδοκία σε καραντίνα!

Απολαύστε τις:

https://www.instagram.com/p/B9MHSHJFwxS/

Δείτε επίσης: Mάρκος Λεζές: «Πήγα να γίνω μοναχός στο Άγιον Όρος και έκοψα το τσιγάρο» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This