Μιμή Ντενίση: «Στην Ελλάδα οι άντρες δεν με φλερτάρουν! Στο εξωτερικό όμως πολύ» (video)

Must Read

Αποκαλυπτική όσο ποτέ εμφανίστηκε η Μιμή Ντενίση! «Στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν οι άντρες, στο εξωτερικό πολύ». Μόνη, χωρίς σύντροφο αλλά με την επιθυμία να αποκτήσει, δήλωσε η λαμπερή κυρία του θεάτρου και πρωταγωνίστρια της sold out παράστασης «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη» σε μια εξομολογητική και ειλικρινή συνέντευξη για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός, με τις τεράστιες και αναρίθμητες επιτυχίες στην πολύχρονη καριέρα της, παραδέχτηκε πως δεν είναι σε σχέση, λέγοντας πως οι άντρες δεν την πλησιάζουν εύκολα!

«Νομίζω ότι κάποιοι άντρες σοβαροί, που θα ταίριαζαν σε μένα, φοβούνται πολύ τη μεγάλη διασημότητα. Είμαι πάρα πολύ γνωστή πια, το καταλαβαίνω» παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day στον Αlpha». «Μπορεί κάποιος από μακριά να έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό μου χαρακτήρα» εξήγησε στην κάμερα με την ηρεμία και τη γλυκύτητα που τη διακρίνει, προσθέτοντας: «Μου λείπει κι ένας σύντροφος που να στηρίζομαι. Αν βρεθεί, βρέθηκε, αλλά δεν θα παρακαλέσουμε κιόλας»!

Σχολιάζοντας την προσπάθεια κάποιων να τη συκοφαντήσουν με επικριτικά σχόλια προς το πρόσωπό της, η Μιμή Ντενίση απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη σκληρή γλώσσα του παρελθόντος. «Πολλοί προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν, αλλά σε αυτή τη χώρα ποιον δεν έχουν συκοφαντήσει, κυνηγήσει κατά εποχές;» αναρωτήθηκε με νόημα, «φωτογραφίζοντας» τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Εάν κάποιος πει κακοήθεια που αφορά το παιδί μου, τη μάνα μου, έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, την υγεία μου, εκεί, ναι, τραβάω μια κόκκινη γραμμή. Και πάλι, όμως, δεν είμαι απόλυτος άνθρωπος. Εάν πραγματικά μετανιώσει γι’ αυτό και μου πει μια συγγνώμη, το ξεπερνάω» σχολίασε η πρωταγωνίστρια, η οποία, στη συνέχεια, δεν απέκλεισε και την ενασχόλησή της με την πολιτική.

«Νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι μια πολύ καλή πολιτικός. Για να το κάνω, όμως, θα πρέπει να έχω ολοκληρώσει αυτό που κάνω στο θέατρο. Και αυτό που κάνω όμως τώρα μέσα από τη “Σμύρνη” είναι πολιτική πράξη. Εάν πήγαινα στην πολιτική, θα έπεφτα με τα μούτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης:  Τα «καρφιά» του Λούκα Γιώρκα για τo φετινό τραγούδι στη Eurovision: «Δεν έχει κάτι ελληνικό»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=148&v=6WDUzaW_Ri0&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This