Η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλά για το πρόβλημα με το επώνυμό της και την σχέση της με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (video)

Must Read

Είναι μια τραγουδίστρια που ξεχώρισε στο έντεχνο για την βελούδινη φωνή της και κυρίως για της ευαισθησίες και το χαμηλό προφίλ της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και εξήγησε ότι οι άνθρωποι που την προσέγγισαν πριν 7 χρόνια στον δισκογραφικό χώρο φαντάζονταν στο πρόσωπό της ένα πιο εμπορικό προφίλ, κάτι που όπως δηλώνει η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει. 

«Εχω ζήσει πολύ φοβικά και μετανιώνω γιατί υπήρξαν πράγματα που μου είχαν προταθεί και δεν τα έκανα γιατί φοβήθηκα την προβολή. Οι γονείς μου μπορεί να με καθόρισαν σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι γι αυτό που είμαι, αλλά δεν είμαι οι γονείς μου . Όταν αυτό ξεκαθάρισε στο μυαλό μου, άρχισα να έχω ροή» δήλωσε η Παυλίνα για το πόσο την επηρεάζει το «βαρύ» όνομα επώνυμο της οικογένειάς της.

Με πολύ αγάπη και σεβασμό η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την σχέση της με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που τον χαρακτηρίζει «οικογένειά της» και φυσικά κοιμάται και ξυπνάει με την φωνή και τα τραγούδια του. Μετά από 2 χρόνια στο πλευρό του, η Παυλίνα αισθάνεται ευγνώμων για την στήριξη και όλα όσα εισέπραξε από τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Όσο για το που βγαίνει τα βράδια; Η Παυλίνα αναφέρει ότι δεν κυκλοφορεί συχνά αλλά όταν το κάνει θα γυρίσει όλα τα μαγαζιά μέχρι το πρωί, ενώ πολλές φορές ο αδερφός της την παρασύρει και χορεύει επάνω στις μπάρες ελληνικά trash κομμάτια του ’90.

Όλα χρειάζονται στην ζωή…

https://vimeo.com/395444894

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This