Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα Κυριακή 7 έως 13/7/19

Must Read

ΚΡΙΟΣ:

Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί όπου είστε. Είστε αποφασισμένοι, αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις φέρετε στα μέτρα σας. Να θυμάστε πως δεν σας ωφελούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και μη κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας τι είναι αυτό που ψάχνετε. Οι κινήσεις σας για να μην γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή τη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για περιστασιακές εμπειρίες. Καλή η μεγάλη φαντασία που έχετε, αλλά σκεφτείτε πως σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο η τόλμη. Κάποιες στιγμές εσάς τους δεσμευμένους θα σας κυριεύσουν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός, αλλά θα είναι παροδικό και δεν θα συναντήσετε προβλήματα στη σχέση σας. Επανορθώστε για ό,τι λάθος προκαλέσατε, φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στον θυμό ή τον φόβο. Κατακτήστε την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντάς τον, δίνοντάς του προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν. Θα προβληματιστείτε για το τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση. Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλλετε να αναζητήσετε ισορροπίες. Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από τον διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Ισως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης είναι πως τοποθετείται τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ό,τι πρέπει. Ομως, να θυμάστε πως κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία μπορεί να σας δώσει τη συγκίνηση και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει κριτική και γκρίνια.

ΛΕΩΝ:

Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις θέσεις σας – το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και, κυρίως, να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες. Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δεν θα φανούν μόνο στο πρόσωπό σας, αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργειά σας θα προέλθει από τη συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να δώσει άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματα που έχετε μια ολόκληρη ζωή. Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δεν θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Δεν είστε έτοιμοι να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί -χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση- θα αθετήσει τον λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

ΖΥΓΟΣ:

Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα από μια ολοκαίνουργια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Το να ζείτε στην πραγματικότητα είναι η καλύτερη λύση και δεν πληγώνει την ευαίσθητη φύση σας, όπως πολλοί από το περιβάλλον σας πιστεύουν, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Η καλή ψυχική σας διάθεση θα οδηγήσει σε αρμονικότερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην κοινωνικότητα για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις, που καταστρέφουν το προφίλ σας. Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς όπου έχετε αποτύχει, ακόμα και αν είναι οδυνηρό για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σίγουρα, σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και λίγο παραπάνω για διασκέδαση. Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας φτιάχνουν το κέφι. Θα προκληθούν αρκετές καθυστερήσεις στα οικονομικά σας σχέδια και θα πρέπει να βρείτε έναν καινούργιο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας. Εστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανένα λόγο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο, αν χρειαστεί, από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες, οι οποίες θα αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στον δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας. Μια σειρά από γεγονότα θα αυξήσει την ανασφάλειά σας, ενώ λίγη διπλωματία δεν θα σας βλάψει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα δημιουργήσετε τραύματα, που θα αργήσουν να επουλωθούν. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει φθείρει και σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας, εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας, που θα είναι έντονη σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να μην τρέφετε αυταπάτες, μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα. Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας -ίσως όχι τόσο νέο, καθώς ενδέχεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, κάτι που ορκιζόσασταν ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει- θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι επάνω του, γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This