Αποσύρθηκε μήνυση σε βάρος του Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου

«Έκανε πίσω» ο νεαρός άνδρας που την είχε καταθέσει

Must Read

Σωρεία κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση αντιμετωπίζει ο Κέβιν Σπέισι τα τελευταία χρόνια, κάτι που έχει στοιχίσει ακριβά στην καριέρα του, με αποκορύφωμα την… «εξαφάνισή» του από την τελευταία σεζόν της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «House of Cards».

Να, όμως, που μία από αυτές φαίνεται να αναιρείται, καθώς η σε βάρος του αγωγή αποσύρθηκε. Η συγκεκριμένη αγωγή, η οποία είχε κατατεθεί την περασμένη εβδομάδα, αφορούσε ένα περιστατικό, το οποίο εικάζεται ότι συνέβη στη νήσο Ναντάκετ της Μασαχουσέτης το 2016.

Τον μέθυσε και τον τράβηξε βίαια κοντά του

Σύμφωνα με το νεαρό άνδρα, που είχε υποβάλλει μήνυση κατά του Σπέισι για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του όταν εκείνος ήταν 18, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τόν είχε κεράσει πολλές μπίρες και ουίσκι στο εστιατόριο Club Car, και σε κάποια στιγμή του είπε «ας μεθύσουμε». Κατόπιν τον τράβηξε βίαια κοντά του.

Αν και οι εισαγγελείς είχαν ασκήσει δίωξη σε βάρος του, ο 59χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει αθώος στις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και βιαιοπραγίας,

Ενδιαφέρον, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η απόσυρση της αγωγής έγινε χωρίς να δοθεί καμία αιτιολογία, αν και μια νέα ακροαματική διαδικασία σε ποινικό βαθμό, η οποία είχε προγραμματιστεί σε βάρος του ηθοποιού για την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, υπήρχε η αίσθηση πως θα προκαλούσε αμηχανία στην κατηγορούσα αρχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This