Σάββατο 19/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχτείτε ότι είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Στις επαφές σας θα εισέλθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι αφελείς αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον σας με καλή θέληση.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα, καθώς θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης. Ο,τι συμβεί θα αλλάξει την ηθική σας στις σχέσεις σας προς το καλύτερο. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά θα δημιουργήσει μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους. Για να προβληθεί η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να έχετε σωστή επικοινωνία, ώστε να λάβετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις. Εάν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να μειώσετε το ποτό, αλλά να το αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι θα είναι μεγάλη. Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήσει καλές εντυπώσεις. Εχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε ανακατατάξεις. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσα λιγότερα λάθη κάνετε τόσο περισσότερο θα είστε συνεπείς με τους άλλους. Ως καλοί «παίκτες» που είστε, δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Εχετε ακόμα πολλά να κάνετε, αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στις άλλες σας υποχρεώσεις. Οι ευκαιρίες να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα αλλά και να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με ανώφελες υποθέσεις.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας. Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην κάνετε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως και πού θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να κάνετε σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα με τα οποία έχετε πολύ στενή σχέση. Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου θα προβληματίσουν ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δεν θα σας αφήνει να χαρείτε. Μην ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα, που δεν θα εύκολο να ξεπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας, σε όποιο επίπεδο χρειάζεται. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δεν θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο δεν θα σας κρίνουν θετικά οι άλλοι, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας. Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποβάλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα, πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, να δίνετε σε λογικά όρια και να μη χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση. Παρόλο που πάντα καταφέρνετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο, ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη που σας κάνουν απρόσεκτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δεν θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει. Θα είστε πιο προστατευμένοι, αφού οι συγκυρίες και οι καταστάσεις θα δουλεύουν υπέρ σας. Σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις σας δεν υφίσταται, άρα δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείτε. Αναδείξτε τις δυνατότητές σας, χειριστείτε με σύνεση τους επαγγελματικούς σας στόχους και κάντε καλύτερους συνδυασμούς γενικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε το εργασιακό σας περιβάλλον με όποιο τρόπο μπορείτε και θα δείτε ότι οι αποδόσεις σας συνεχώς θα ανεβαίνουν. Μπορείτε να καταφέρετε μικρά θαύματα, αν έχετε καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε δίκαιοι με τους γύρω σας – ό,τι και αν προκύψει. Προβλήματα στον οικονομικό τομέα δεν θα συναντήσετε, καθώς το κλίμα θα είναι αρκετά αισιόδοξο. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβασμοί σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας δεν σας ταιριάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η μέρα δεν θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας. Μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιους από αυτούς τύχει να τους ερωτευτείτε. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας και, αν θα υπάρχει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενό σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Ομως, αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες απ’ το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας. Θα είστε απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ό,τι προκύψει μόνο χαρά θα μπορεί να φέρει. Ψάξτε για έναν ισορροπημένο σύντροφο, που θα πορευτεί μαζί σας ίσως και για μια ζωή. Ενθουσιαστείτε με ό,τι σας συμβαίνει, αλλά μην επενδύσετε άκριτα σε όσους θα γοητεύονται από εσάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ