Ο… κανακάρης της Νατάλια Βοντιάνοβα είναι τρανή απόδειξη του ότι «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά»!

Must Read

Η Νατάλια Βοντιάνοβα και ο 18χρονος γιος της, Λούκας, φόρεσαν περούκες και πόζαραν στον φακό για τις ανάγκες τις φωτογράφισης, αποπνέοντας… απόκοσμη κομψότητα!

Η Νατάλια Βοντιάνοβα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού «Numéro» μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, και, κοιτάζοντας κανείς το άλλοτε supermodel να ποζάρει μαζί του στο εξώφυλλο του περιοδικού «Numéro», διακρίνει εύκολα την εντυπωσιακή ομοιότητα:

ναταλια βοντιανοβα γιος

Εκτός από τα πολύ καλά γονίδια της μητέρας του, ο Λούκας έχει πάρει επίσης τη φωτογένεια της Ρωσίδας καλλονής, αλλά και το πάθος της για το μόντελινγκ και τη μόδα.

Διόλου τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός, πως έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους (πρόσφατα τον είδαμε σε πασαρέλα του Balmain, μαζί με τη μητέρα του), ενώ εντυπωσιάζει το φακό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα ξανθιά μαλλιά του.

Διαβάστε επίσης: Θεοφανία Παπαθωμά: Με έβριζαν οι άντρες όταν οδηγούσα διθέσιο αμάξι (video)

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, ο Λούκας ευχήθηκε στη μητέρα του για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με εκείνον μωρό και τη μαμά Νατάλια τον κρατά αγκαλιά. «Πάντα ήσουν πολύ υποστηρικτική σε όλες τις επιλογές μου και με βοήθησες να πετύχω τα όνειρά μου», έγραψε ως λεζάντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This