Τι δεν κρύβουν Τσιμιτσέλης-Γερονικολού

Must Read

Ευτυχισμένοι μαζί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού «συνελήφθησαν» από τον φακό σε νέα νυχτερινή έξοδο. Οι ίδιοι δεν μιλούν πολύ για την προσωπική τους ζωή, αλλά οι αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα μαρτυρούν το γεγονός πως διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους.

Το ζευγάρι είναι ήδη ενάμιση χρόνο μαζί και παραμένει ερωτευμένο, όπως στις αρχές της γνωριμίας τους.

Στα καλύτερά τους και οι δυο, τη φετινή χρονιά δεν θα είναι μόνο μαζί στη ζωή, αλλά και στη δουλειά, καθώς αποφάσισαν να συνεργαστούν τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο. Έτσι, θα συμπράξουν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ακόμα, ήδη από τις αρχές Ιουνίου, βρίσκονται καθημερινά γυρίσματα για τη νέα ταινία «Για Πάντα», παραγωγής του Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα υποδυθούν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, κάτι το οποίο δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο, αφού στην πραγματική ζωή οι δύο ηθοποιοί βιώνουν έναν πολύ δυνατό έρωτα.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, όπου παρακολούθησαν το νέο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά«, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στον χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This