Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη, φουλ ερωτευμένοι και χωρίς να το κρύβουν, διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο

Must Read

Καλά κρατεί ο έρωτας του Γιώργου Λέντζα και της Χριστίνας Στεφανίδη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Football Stories» και το γνωστό μοντέλο μετρούν πάνω από έναν χρόνο κοινής πορείας.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας να διοχετεύουν πολλές κοινές εικόνες τους στα social media, ωστόσο εδώ και αρκετούς μήνες εμφανίζονται μαζί σε κοσμικές εκδηλώσεις δίχως να κρύβονται από τον φακό των παπαράτσι.

Έτσι έγινε και πριν από μερικά βράδια, όταν οι δύο ερωτευμένοι νέοι εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ακούγοντας live τις επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή και του Γιώργου Σαμπάνη. Ευδιάθετοι και χαλαροί, το μοντέλο και ο παρουσιαστής δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων που άστραφταν επάνω τους για ώρα.

Απεναντίας, είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον, με τον Λέντζα να προλαβαίνει ιπποτικά κάθε επιθυμία της καλλονής αγαπημένης του.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο γοητευτικός παρουσιαστής είχε έρθει σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε δημόσια αν σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Χριστίνα. «Το να προχωρήσει μια σχέση είναι κάτι πάρα πολύ σχετικό. Είμαστε μαζί, περνάμε υπέροχα! Με έκανε άνθρωπο η Χριστίνα» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This